Vibratoare pentru Punctul G

Imagineaza-ti orgasme mult mai puternice si mult mai intense, care pur si simplu te vor face sa tipi de placere. Cu vibratoarele pentru Punctul G cu siguranta vei obtine astfel de orgasme, care te vor duce pe noi culmi ale placerii, ce nu credeai ca exista.

Cum gasesti Punctul ?


Punctul G este o zona situata pe partea frontala a peretelui vaginal, chiar in spatele osului pubian. Il poti gasi relativ usor, insa nu porni cautarile fara sa fi excitata. Introdu doua degete in vagin si curbeaza-le catre buric. Punctul G este greu de stimulat in timpul actului sexual, din acest motiv, punctul G se stimuleaza cel mai bine cu ajutorul jucariilor sexuale special concepute in acest scop: au varful usor curbat. Pentru a alege jucaria potrivita, punctul G trebuie gasit inainte, astfel, vei alege corect o jucarie mai lunga sau mai scurta.


Odata gasit punctul G - vei simti o usoara nevoie de a urina, unele femei pot experimenta ceea ce este numita "ejacularea feminia" in urma unui orgasm produs prin stimularea Punctul G.

Poti foarte usor recunoaste daca un vibrator este special pentru stimularea punctului G, dupa forma sa. Vibratoarele pentru punctul G au o forma distinctiva, cu corpul usor curbat, special pentru a atinge foarte usor zona Punctului G. Deasemenea varful unui astfel de vibrator este de obicei rotunjit si mai mare ca si dimensiuni, decat cel al vibratoarelor normale, avand diametrul de aprox 2-3 cm si lungimea de 10-15 cm.


Vibroatoarele pentru Punctul G pot oferi de asemenea si alte functii pentru marirea placerii, cum ar fi de exemplu vene proeminente pe intreaga lungime sau un varf pronuntat si noduli proeminenti, ce vor oferi o senzatie irezistibila in penetrarii.

Vibratoarele pentru Puntul G sunt unele dintre cele mai populare vibratoare de pe piata si bineinteles SexShop -ul nostru ofera o gama foarte variata de astfel de stimulatoare, cu diferite forme, culori, dimensiuni si functii.

Multe femei folosesc vibratoarele pentru punctul G in acelasi timp cu un stimulator pentru clitoris pentru a obtine orgasme cu adevarat explozive - sexshop -ul Erotic24.ro ofera chiar vibratoare pentru punctul G ce au stimulator pentru clitoris atasat, fiind foarte usor de folosit.