Vibratoare pentru Clitoris (Punctul C)

Vibratoarele pentru Clitoris sunt cu siguranta cele mai bune vibratoare de pe piata pentru ca ofera o stimulare clitoridiana intensa, fiind foarte eficiente chiar si in cazul femeilor care au dificultati in atingerea orgasmului. Arunca o privire in noptiera oricarei femei cu o viata sexuala implinita si cu siguranta vei gasi acolo un vibrator pentru clitoris.
Vibrator Clitoris

Chiar daca nu poti crede, clitorisul, nu a fost aproape deloc cunoscut si mentionat pana in anii 1960. Astazi, toata lumea este constienta de vasta importanta a acestui mic organ responsabil de cele mai intense placeri, mai ales pentru femeile care intampina dificultati in atingerea orgasmului in urma penetrarii vaginale.
Vibratoarele clitoridiene sunt aici sa te starneasca si sa te gadile spre deliciul placerii tale.

Vibratoarele Clitoridiene tind sa faca parte dintre modele de lux pe piata jucariilor sexuale, se regasesc printre vibratoarele scumpe, insa aproape toate aceste stimulatoare pentru clitoris ofera si alte cateva functii.
Vibratoare Butterfly Fluture
Spre diferenta de vibratoarele fluture (Butterfly vibrators), Vibratoarele Rabbit, iepure sau castor (rabbit/castor probe) sunt atasate la baza unui membru vibrator(de obicei cu forma realista/anatomica) oferind o stimulare dubla - penetrare vaginala si stimulare clitoridiana. Multe modele ofera doua functii diferite, controlate separat, una pentru vibratiile/rotatiile/giratiile membrului principal si cealalta pentru vibratiile sau pulsatiile stimulatorului pentru clitoris.
La fel ca in cazul vibratoarelor pentru Punctul G, membrul principal al vibratoarelor cu dubla stimulare, are o textura cu vene pronuntate si noduli pentru un plus de satisfactie. Unele dintre modelele de ultima generatie au perle rotative, varf care gireaza si chiar ofera miscari de du-te vino, tip piston, replicand exact miscarea naturala din timpul penetrarii - stimuland adanc vaginul, la fel cu telecomanda avansata pentru controlarea simultana sau separata a fiecarei functii. Alte modele, pot oferi chiar conectarea la telefon sau calculator, create special pentru relatiile la distanta - ce ii vor permite partenerului/parteneri sa controleze stimulatorul spre satisfactia ta si bineineles a ei/lui.

In mare, exista doua categorii de vibratoare pentru clitoris ce ofera penetrare vaginala si stimulare clitoridian :

  • iepurasi(rabbits)
  • delfini(dolphins) sau castori(beavers)

Toate disponibile in SexShop Erotic24.ro. Numele provine de la modul in care aceste vibratoare stimuleaza clitorisul. Stimulatorul iepuras se bazeaza pe doua mici proeminente - urechile iepurasului - pentru stimularea directa a clitorisului. Cele tip delfin sau castor ofera o proeminenta mai mare - nasul delfinului sau coada castorului - pentru excitarea clitorisului.

Multe femei prefera vibratorul tip iepuras pentru stimularea clitorisului, sustinand ca ofera o stimulare mai delicata si o atingere fina asemenea unei pene , fata de stimulatoarele tip delfin sau castor. O singura proeminenta, mai mare, cum este in cazul celorlalte doua modele de stimulatoare pentru clitoris, este preferata de femeile ce doresc o stimulare mai puternica si mai intensa.

Exista de asemenea si vibratoare mai mici, mai compacte, create exclusiv pentru stimularea clitorisului, ce nu ofera si penetrare vaginala - denumite Oua vibratoare (Egg/Bullet Vibrators). Acest stimulatoare, sunt foarte mici, discrete, usor de folosit si sunt excelente pentru calatorii/deplasari.
Ou Vibrator Egg Bullet
Vibratoarele pentru clitoris vin intr-o gama larga de forme si marimi, cum sunt cele mentionate in randurile de mai sus - create exclusiv pentru stimularea clitorisului.

Toate aceste fac parte din categoria oua vibratoare sau mini-vibratoare, care, dupa cum spuneam mai sus, sunt pur si simplu multifunctionale, vibratiile lor pot stimula aproape toate zonele erogene, interne sau externe, atat in cazul femeilor cat si al barbatilor - clitoris, labii, vagin, zona anala, sfarcuri, testicule, perineu etc.

De asemenea, aceste mici stimulatoare, separate sau atasate pe diferite vibratoare de lux, pot fi rezistente la apa - oferind placeri irezistibile chiar si in cada de baie sau la dus si pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi fara fir - cu care te poti juca tu sau... el.

Cel mai bine vandut vibrator ce imita perfect Sexul Oral, fiind creat special pentru stimularea clitorisului este celebrul Stimulator Sqweel 2 sau chiar predecesorul lui Sqweel 1.