Vibratoare Deget sau Pentru Deget (Finger Vibes)

Exista in general doua tipuri de vibratoare pentru deget:
- cele subtiri, delicate, ce seamana, au marimea si forma degetului.
- modele foarte mici, care se pun pur si simplu pe deget, oferind vibratii delicate atingerii tale, fie ca e vorba de folosirea in timpul preludiului alaturi de partener/partenera, fie ca e vorba de auto satisfactie.

Ambele variante sunt mici, discrete, excitante si foarte distractive.Vibratoarele Deget (tip Lady Finger), deseori denumite mini-vibratoare, chiar au oarecum dimensiunile unui deget, aproximativ 10cm lungime si undeva la 2 cm diametru. Desi au dimensiuni reduse, nu insemna ca nu pot oferi vibratii puternice, unele chiar sunt prevazute cu vibratii cu intensitate reglabila si pot fi folosite pentru stimularea aproape a tuturor zonelor erogene. Aceste mini-vibratoare sunt excelente pentru calatorii sau deplasari, tocmai datorita dimensiuniilor lor reduse, putand fi transportate aproape oriunde fara nicio problema.
Vibratoare DegetVibratoarele pentru Deget, pur si simplu se monteaza pe deget si pot oferi foarte multe functii, de exemplu, multe dintre acestea sunt rezistente la apa, ceea ce insemna ca le poti folosi oriunde, chiar si sub apa, fie ca e vorba de cada de baie, jacuzzi sau la dus.
Deasemenea, foarte multe au forme speciale sau se pot folosi cu diferite atasamente - cum ar fi urechi de iepuras pentru stimularea clitorisului; forme cu noduli sau usor curbate, speciale pentru stimularea punctului G sau a diferitelor zone erogene ale partenerului. Vibratoare DegetVibratoare Deget