Vibratoare Anale

Dupa cum cu siguranta iti poti da seama, este o jucarie sexuala prevazuta cu vibratii, special creata pentru stimularea anala, ce poate fi folosita atat de femei cat si de catre barbati. Nu numai ca zona anala ofera foarte multe terminatii nervoase ce prin stimulare ofera placeri foarte intense, in cazul barbatilor, aceste vibratoare pot fi folosite pentru stimularea prostatei (Punctul G al barbatilor) - ajutandu-i sa atinga orgasme explozive de fiecare data.

Vibratoarele anale sunt mai mici ca si dimensiuni, atat in lungime cat si in grosime, fata de vibratoarele normale, ofera si o baza usor mai lata pentru o mai buna manevrabilitate si evitarea accidentelor neplacute.

Jucariile sexuale pentru sex anal

Sexul anal si stimularea zonei anale nu mai constituie de mult un subiect tabu. Desi nu sunt la fel de populare ca si celelalte produse pentru adulti, jucariile anale sunt intr-o continua crestere.

Acest tip de sex constituie noua frontiera sexuala pentru majoritatea oamenilor in ultimul timp, din ce in ce mai multi adulti aleg sa incerce placerea pe care o poate oferi stimularea zonei anale.