Totul despre Dildo

Dildo -urile sunt jucarii sexuale destinate atat pentru penetrarea vaginala cat si anala. Aceste jucarii sunt confectioante dintr-o gama larga de material si in general au forma falica. Spre deosebire de vibratoare, dildo -urile nu ofera vibratii, nefiind prevazute cu diferite tipuri de motorase, ceea ce inseamna ca niciodata nu vei duce grija bateriilor, mai ales in momente cruciale.

Dildo -urile pot fi folosite atat de catre femei cat si de catre barbati, in cuplu sau pentru auto stimulare. Dildo-urile sunt foarte usor de folosit si vin intr-o gama larga de culori, forme, dimensiuni si materiale. Unele au forma anatomica de penis, cu gland bine conturat, vene proeminete si baza sub forma de testicule - dildo realist. De asemenea, foarte multe dintre aceste sunt prevazute cu ventuza la baza, putand astfel sa le fixezi in diferite pozitii, pe anumite suprafete, pentru experiente mult mai interesante.

Aceste jucarii versatile, fara vibratii, sunt capabile sa penetreze si sa stimuleze vaginal sau anal, foarte usor, uneori chiar simultan - folosind asa numitele dildo -uri duble, ce ofera doua capete simetrice, de obicei in forma de penis. Doua capete inseamna, atat doua zone erogene ale aceleasi persoane, ce pot fi penetrare si stimulate simultan, cat si zonele erogene in cazul a doua persoane diferite.

Sexshop -ul nostru ofera o gama varianta de dildo -uri, confectionate din diferite materiale, fiecare cu beneficiile sale: Latex-ul este un material extraordinar, flexibil, ce ofera o senzatie naturala la atingere, insa unele persoane pot dezvolata o reactie alergica.

Jelly-ul este foarte popular datorita transparentei sale si mai ales pentru flexibilitate si elasticitate - jucariile sexuale confectioante din jelly pot luat aproape orice forma, putand astfel stimula chiar si cele mai ascuse locuri pline de placere.

Siliconul combina beneficiile unei texturi asemanatoare peielii umane, un material delicat, fara miros si usor de curatat.

Dildo- urile din sticla sau ceramica pot avea un design minunat si pot fi folosite la diferite temperaturi, reci sau calde, in functie de preferinte, insa pot fi prea dure si ferme pentru unele persoane.

CyberSkin-ul este la ora actuala cel mai real material de pe piata, flexibil si moale dar totusi ferm, foarte delicat la atingere - dildourile din cyberskin ofera exact senzatia unui penis real.

Dildo pentru sex anal

Sexul anal si stimularea zonei anale nu mai constituie de mult un subiect tabu. Desi nu sunt la fel de populare ca celelalte produse pentru adulti, dildo- urile pentru stimularea zonei anale sunt intr-o continua crestere.

Acest tip de sex constituie noua frontiera sexuala pentru majoritatea cuplurilor in ultimul timp, din ce in ce mai multi adulti aleg sa incerce placerea pe care o poate oferi stimularea zonei anale.