Lubrifianti pe baza de silicon

Lubrifiantii pe baza de silicon sunt defapt o versiune mai noua si imbunatatia a lubrifiantilor pe baza de apa. Lubrifiantii pe baza de silicon contin exact aceleasi ingrediente ca cei pe baza de apa, doar ca apa este inclocuita de silicon - devenind astfel lubrifianti rezistenti la apa. De asemenea, lubrifiantii pe baza de silicon ofera un efect de lunga durata - fiind astfel perfecti pentru orice tip de penetrare, vaginala sau anala. Fiind destul de recent lansati pe piata produselor pentru adulti, se gasesc mai greu si nu intr-o varietate atat de mare precum cei pe baza de apa. Ca si in cazul lubrifiantilor pe baza de apa nici acestia nu pateaza si sunt destul de usor de curatat.

Singurul dezavantaj al acestor lubrifianti este acela ca nu ar trebui folositi cu diferite jucarii sexuale din silicon in afara de asta, sunt compatibil cu toate celelalte jucarii, prezervative sau orice alt tip de articole sexuale.

Lubrifiantii au efect indelungat si in general sunt recomandati pentru contactul anal, insa permit orice tip de penetrare, vaginala sau anala. De asemenea sunt intradevar foarte folositori atunci cand sunt folositi la dus, cada de baie, in piscina sau jacuzii, fiind rezistenti la apa.

Folosirea lubrifiantului cu jucariile sexuale

Odata ce ai ales un lubrifiant potrivit pentru jucaria ta sexuala, trebuie sa aplici o cantitate mica de lubrifiant direct pe jucarie cat si pe partea corpului corespunzatoare. Daca folosesti un dildo pentru stimularea anala trebuie sa aplici lubrifiant atat pe zona anala cat si sa-l lasi sa intre si in interior, cantitatea trebuie sa fie suficienta cat sa acopere in intregime ambele "suprafete". Tine cont de faptul ca in functie de lubrifiantul pe care alegi sa il foloseste, s-ar putea sa fie nevoie sa mai adaugi din cand in cand.