Istoria Jucariilor Sexuale

Jucariile sexuale sunt folosite de sute de ani si sunt la fel de vechi ca si dorintele noastre sexuale. Dar totusi, de unde vin ele, cand au inceput cu adevarat sa fie folosite...? De exemplu bilele vaginale Ben-Wa sunt folosite de peste 1000 de ani si isi au radacinile in cultura asiatica antica.

In zona Marii Mediterane, vechii negustori Miletani comercializau jucarii sexuale numite "olisbos", cunoscute in ziua de azi drept dildo-uri. Aceste jucarii sexuale erau in general destinate doamnelor singure, ca si refugiu sexual, astazi sunt folosite foarte des, fiind unele dintre cele mai vandute jucarii sexuale, chiar si pentru cupluri. Un fragment din literatura greaca, din secolul al III -lea i.Hr. contine o poveste despre Metro, o tanara femeie al carui barbat este plecat. In cautarea satisfactiei sexuale, ea isi viziteaza prietena sa pe nume, Corittom, pentru a imprumuta dildo-ul acesteia, afland ca aceasta deja il imprumutase unei alte femei singure, facand-o pe Metro sa plece dezamagita de la prietena sa.

Nu este extraordinar faptul ca astazi, putem gasi foarte usor, aproape oricand si oriunde ne-am afla jucarii sexuale cu doar cateva clickuri? Sex Shop -ul online erotic24.ro ofera cea mai larga gama de articole sexuale, la cele mai mici preturi de pe piata, avand program de luni pana duminica si transport gratuit.

In timpul perioadei Renascentiste, termenul "olisbo" a devenit "dildo" cel din zilele noastre, fie de la cuvatul "dilatare" din Latina, care in traducere directa inseamna "deschidere larga" foarte usor de inteles si pentru limba noastra datorita asemanarii semantice, fie de la termenul "diletto" din italiana, care inseamna incantare. Din pacate pentru cei din perioada Renascentista, dildo-urile folosite pe atunci, nu erau nici pe departe incantatoare. Desi arta din acea perioada este extraordinara, acele jucarii sexuale nu faceau parte din ea. Jucariile sexuale folosite pe atunci de italieni, erau confectionate din piele sau lemn si necesitau o cantitate foarte mare de lubrifiant, uleiul de masline era in principal folosit pe atunci, pentru a oferi o utilizare confortabila.