Inele pentru penis

Inele pentru penis sunt in principal jucarii pentru barbati ce au rolul de a-i ajuta in mentinerea unei erectii mai ferme si pentru o perioada mai lunga de timp. De obicei aceste jucarii sunt constituite din inele elastice din jelly, silicon sau cauciuc ce trebuie fixate la baza penisului dupa ce acesta este complet in erectie. De asemenea, exista unele modele care sunt prevazute cu un inel aditional ce se fixeaza in jurul testiculelor, la baza acestora bineinteles.

Inelele pentru penis te ajuta sa menti erectia o perioada mai lunga de timp, te ajuta sa iti controlezi momentul orgasmului si ii ofera partenerei un plus de atentie zonei geniale sau anale in cazul penetrarilor adanci.

Aceste jucarii sunt confectionate dintr-un material confortabil, durabil si foarte elastic care se poate intinde usor in jurul penisului pentru a ajunge la baza. Unele chiar sunt fosforescente, fiind amuzante si totodata foarte practice pe intuneric.

Daca doresti ceva diferit, cu siguranta te vei indragosti de modele noastre speciale, prevazute cu vibratii.

O alta gama de inele pentru penis sunt cele prevazut cu diferite tipuri de stimulatoare pentru locurile erogene din zona genitala. Mare parte din ele sunt prevazute cu stimulator clitoridian, un mic atasament in partea superioara, dotat cu noduli si cili fini de diferite forme si diemensiuni, ce au rolul sa stimuleze clitorisul si labiile in timpul penetrarilor adanci. Altele, mai avansate, au atasament si in partea inferioara, special pentru stimularea zonei anale si bineinteles exista si modele prevazute cu vibratii.