în stoc
SKU
ES12571

Eletro Touch Cuffs Shock Therapy

Pret special 199,90 LEI Pret standard 229,90 LEI
Livrare gratuita pentru acest produs
Adauga putina tensiune placerii sexuale cu aceste incredibile catuse pentru o atingere electrice! Ideale pentru incepatorii si curiosii in tainele electro sexului, aceste catuse speciale trimit fiori de placere pe orice pui mana.

Foloseste ambele catuse pentru un joc seducator singur/singura sau folositi fiecare cate una si descoperiti noi culmi ale placerii sexuale, mana ta va transmite impulsuri electrice partenerului/partenerei.

Alege setarea preferata controland foarte usor intensitatea impulsurilor, de la furnicaturi senzuale si pana la zvagniri de placere in doar cateva momente. Comuta intre "SLOW" si "FAST" pentru a controla frecventa impulsurilor, si ajusteaza rotita pentru a controla puterea impulsurilor.

Acesta extraordinara unitate de control se poate folosi atat cu catusele din set cat si separat, ca si electromasator de mana, tot ce trebuie sa faci este sa setezi modul "IN". Partea ovala din centrul unitatii transmite impulsurile de indata ce palma dvs. atinge si orice alta parte din metal a acesteia. Pentru a folosi unitatea de control cu buclele, selectati modul "OUT" si conectati-o la acesta.

***Pentru a creste conductivitatea si a preveni iritatiile, asigurati-va ca folositi produsul alaturi de un gel pentru eletro-stimulare, in special chiar cel de la Shock Therapy.
Mai multe informatii
Producator pipedream
Culoare Negru
Alimentare prin Baterii (Incluse)
Telecomanda Telecomanda cu Fir
Suplimentar Vinyl, Metal si ABS
Scrieti propria recenzie
Recenzie:Eletro Touch Cuffs Shock Therapy
Calificativ
To Top