Butt Blug sau Plug Anal

Un Butt Plug te poate duce pe noi culmi ale placerii si la fel ca majoritatea jucariilor sexuale, pote fi folosit atat pentru auto stimulare cat si stimularea in cuplu. Aceasta mica prezentare a unui plug anal iti va oferi detalii de care ai nevoie pentru ati da seama la ce anume se foloseste acest tip de jucarie sexuala si de ce are aceasta forma.

Incepand cu designul si forma atat de comuna a acestora, butt plug -urile vin intr-o varietate de forme, culori si bineinteles materiale din care sunt confectionate. Cel mai comun material este latexul, insa siliconul, in special cel medical, este o alegere ideala datorita flexibilitatii sale si a faptului ca poate fi foarte usor dezinfectat prin fierbere. Desi in general toate butt plugurile par sa fie confectionate din latex, acestea sunt confectioante inclusiv din metal, sticla, lemn si chiar piatra. Cele confectionate din metal sunt foarte populare, mai ales cele ce au o baza cu model special din sticla tip diamant sau chiar si cu diamante pretioase incrustate, odata ce sunt introduse, aceasta parte "pretioasa" este singura ce ramane afara.

Revenind la forma, butt plugurile au in general varful usor ascutit, isi maresc diametru treptat spre mijloc sau chiar spre baza, dupa care din nou se subtiaza si se termina cu o baza lata sau un inel, de mult ori confectionat din acelasi material. Aceasta baza diferita le face unice si usor de recunoscut printre multitudinea de jucarii sexuale - baza care un rol foarte important, ajuta la evitarea accidentelor neplacute, ofera o manevrabilitatea mai buna si in plus iti lasa mainile libere pentru a te putea concentra spre alete locuri pline de placere.

Butt Plugurile sau Plugurile Anale sunt special concepute pentru stimulare sexuala si introduceri usoare, confortabile si sigure, deci nu va faceti niciun fel de grija si concentrativa asupra placerii!

Jucariile sexuale pentru sex anal

Sexul anal si stimularea zonei anale nu mai constituie de mult un subiect tabu. Desi nu sunt la fel de populare ca celelalte produse pentru adulti, jucariile pentru stimularea anala sunt intr-o continua crestere.

Acest tip de sex constituie noua frontiera sexuala pentru majoritatea oamenilor in ultimul timp, din ce in ce mai multi adulti aleg sa incerce placerea pe care o poate oferi stimularea zonei anale.