în stoc
SKU
ES211

Bile vaginale

Pret special 9,90 LEI Pret standard 14,90 LEI
Livrare si costuri
In interiorul acestor bile se rotesc alte bile. Introdu-le in vagin si vei simti si tu... Putine femei pot sa-si controleze muschii vaginali. Tu poti? Daca nu, Sex Shop -ul nostru iti recomanda aceste bile. Cele mai ieftine, mai usoare si mai practice bile vaginale pentru incepatoare.


Se utilizeaza prin introducerea in vagin(deasemenea unele pot fi introduse si in anus), se mentin in interiorul acestuia prin contractia muschilor, iar cu ajutorul miscarilor acestea vibreaza si stimuleaza vaginul.
Bilele vaginale ofera o stimularea subtila, ce cu siguranta va trezi dorinta sexuala in orice moment. Cu ajutorul acestor bile vei avea un control mai bun asupra orgasmului, il vei atinge mai repede si va fi exploziv.

*Bilele vaginale sunt recomandate de ginecologi si obstreticieni pentru imbunatatirea elasticitatii vaginului si a controlului asupra vezicii. Fiind recomandate in special, ca si exercitiile Kegel, pentru prevenirea incontinentei urinare, cat si pentru tratarea acesteia.
*Deasemenea, sunt folosite in perioada postnatala, pentru stramtarea la loc si redarea elasticitatii muschilor vaginali.
Mai multe informatii
Producator Seven Creations
Culoare Alb
Diametru 3.5
Material ABS
Scrieti propria recenzie
Recenzie:Bile vaginale
Calificativ
To Top