Bile Anale

Aceste jucarii sexuale sunt in fapt o serie de bile prinse intre ele printr-un snur traditional, sau conectat prin acelasi material din care sunt confectionate si bilele. Acesta sunt destinate sa stimuleaza gradual zona anala ajuntandu-te sa descoperi si sa trezesti noi locuri pline de placere despre care cu siguranta nu stiai ca exista.

Daca esti incepator in tainele sexului anal sau pur si simplu nu ai mai incercat pana acum si este curios, bilele anale pot fi cea mai buna alegere pentru inceput. Multi oameni le considera o alternative mai putin intimidanta fata de dildouri, vibratoare sau plugurile anale.

Cand alegi sa incerci bilele anale, e cel mai bine sa incepi cu cele mai mici si gradual sa apelezi la cele cu diametru mai mare. Cea mai buna alegere sunt bilele anale cu marime graduala, pe care le gasiti si in sexshop -ul Erotic24.ro, acestea se introduc pe rand, incepand cu cele cu dimensiuniile cele mai mici si pe masura ce esti pregatit(a) le poti incerca si pe cele din ce in ce mai mari.

Bilele vaginale, precum si alte jucarii sexuale, sunt in general confectionate din jelly, cauciuc sau silicon, pentru o intrducere usoara, confortabila sunt foarte alunecoase, mai ales cand sunt lubrifiate, pentru evitarea unei eventuale iritatii. Totusi, biele anale tranditionale sunt confectionate de obicei din plastic neted.

Jucariile sexuale pentru sex anal

Sexul anal si stimularea zonei anale nu mai constituie de mult un subiect tabu. Desi nu sunt la fel de populare ca celelalte produse pentru adulti, jucariile pentru stimularea anala sunt intr-o continua crestere.

Acest tip de sex constituie noua frontiera sexuala pentru majoritatea oamenilor in ultimul timp, din ce in ce mai multi adulti aleg sa incerce placerea pe care o poate oferi stimularea zonei anale.