Hello SUMMER!!! pana pe 05 Iunie ai 15% reducere la toate produsele. Foloseste codul SUMMER15 la finalizarea comenzii.

Livrare discreta

Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam CONFIDENTIALITATE 100% in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor de la Sex Shop Erotic24 catre Dvs.

Toate produsele noastre sunt expediate in cutii mate care nu dezvaluie continutul si nu sunt marcate cu sigla noastra sau orice alt element ce poate trada interiorul. Expeditorul este firma SC OUTSIDE TECHNOLOGIES SRL si nu Erotic24. Mai multe detalii puteti vedea in pozele de mai jos - ASA ARATA COLETELE NOASTRE!Cumparand din SexShop - ul Erotic24.ro iti GARANTAM - DISCRETIE TOTALA, cele mai bune produse si CELE MAI MICI PRETURI de pe piata.

 

Confidentialitate 100%

Sex Shop Erotic24 GARANTEAZA confidentialitate si discretie totala.

Suntem constienti ca una din cele mai importante cerinte ale clientilor nostri este siguranta datelor lor personale si, din acest motiv, acordam o atentie speciala acestui aspect.

Sex Shop Erotic24 .ro va garanteaza ca datele personale, introduse de Dvs. pe acest site, nu vor fi facute publice niciunui tert.

Va punem la dispozitie doua modalitati de comanda care nu implica stocarea datelor Dvs. personale in baza noastra de date:

1. Comanda telefonica la unul din numerele de telefon afisate pe site
2. Folosind procedura normala de pe site. Nu este necesar sa va faceti cont.

Search engine powered by ElasticSuite
To Top