Ambalare cadou


Pentru toti cei care iti sunt dragi si pe care doresti sa ii bucuri cu un cadou, pentru sarbatori, onomastice sau petreceri amuzante, ne-am gandit sa iti punem la dispozitie un serviciu de impachetare tip cadou, realizat manual, cu atentie, de colegii nostri de la coletare.

1. Cat Costa?

10 RON pe colet sau produs (in cazul in care doriti sa ambalati individual fiecare produs din comanda Dvs.)

2. Cum arata?

Simplu si fara batai de cap, produsele ambalate cadou vor fi protejate de o cutie exterioara suplimentară mată pentru ca ambalajul tau cadou sa nu se deterioreze in timpul transportului.
Ambalajul cadou nu dezvaluie continutul si nu este marcat cu sigla noastra sau orice alt element ce poate trada interiorul.

Documentele tale legale precum factura, certificatul de garantie se vor afla in afara ambalajului cadou, astfel incat sa poata fi scoase usor din colet si pastrate de cumparator.

3. Ce trebuie sa faci?

Trebuie doar sa ne spui adresa, sa realizezi plata in avans, ramburs sau prin transfer bancar. Vezi aici toate modalitatile: "Cum platesc?"
Poti plasa in comanda mai multe produse care doresti sa fie ambalate cadou separat. La adaugarea unui produs in comanda ta, tot ce trebuie sa faci este sa alegi “ambalare tip cadou” si sa-l adaugi in cosul de cumparaturi. De restul ne ocupam noi.

Asadar, click pe bifa de ambalare cadou pentru o surpriza reusita!

*Mai sus, sunt prezentate conditiile in care Erotic24 va pune la dispozitie acest serviciu. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.