Fisting - Foot Fetish

Desc

13 Articole

pe pagina
Desc

13 Articole

pe pagina

Avantajele dvs. cu EROTIC24

 • Nimeni nu va sti

  Comanda dvs. va fi trimisa fara sigla sau alte informatii legate de EROTIC24.

 • 14 zile dreptul de retur

  Bunurile nefolosite si sigilate pot fi returnate in decurs de 14 zile lucratoare.

 • Garantie extinsa

  Iti oferim 12 luni garantie pentru produsele cumparate de la noi.

 • Transport gratuit de la 150lei

  De la o valoare de peste 150lei livrarea este gratuita.

 • Garantia celui mai mic pret

  Acordam o atentie deosebita politicii de pret, de aceea poti fi sigur ca la noi gasesti cel mai bun pret.

Fisting - Foot Fetish

Fisting-ul este o activitate sexuala ce implica penetrarea anala sau vaginala cu mana, bratul sau pumnul. Fisting-ul poate fi executat si solo, dar, de cele mai multe ori se practica cu ajutorul unui partener.

Atractia fata de fisting poate fi diferita pentru fiecare practicant, dar multi dintre acestia sustin ca iti ofera o senzatia de deplinatate neintalnita si un sentiment de intimitate deosebit fata de partener/partenera.

Foot fetish-ul sau fetisul pentru picioare reprezinta o atractie sexuala pronuntata pentru picioare. Pentru o persoana cu acest fetis, punctele principale de atractie pot fi forma si marimea picioarelor sau a degetelor acestora, bijuterii (bratari sau inele pentru picior), sosete, ciorapi si pantofi sau lipsa acestora, mirosul si interactiunea senzoriala (gadilatul, masajul, suptul sau linsul degetelor, etc.). In ciuda aparentelor, acesta este un fetis des intalnit, fiind cel mai popular fetis ce presupune o parte a corpului ce nu este asociata neaparat cu sexul.

Aici puteti gasi produse speciale pentru fisting, precum geluri si lubrifianti speciali cu putere mare de lubrifiere, dildo-uri pentru fisting, sub forma de pumn, brat sau duck bill (forma pe care o ia mana atunci cand imita un cioc de rata) si jucarii sexuale ce iti vor trezi admiratia pentru picioare.

To Top