Setări de confidențialitate

Folosim cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

logo_small
Cos0

Zgarda - Un Accesoriu Obligatoriu Pentru Jocurile De Supunere

        O zgarda este mult mai mult decat un accesoriu de moda. Aceasta este simbolul vizual suprem al supunerii si controlului. Ele sunt adesea purtate in dormitor (sau club de fetis) de catre partenerii supusi pentru a-si indica pozitia.

         Zgarzile BDSM nu sunt cu siguranta pentru toata lumea. Sunt destinate persoanelor cu un fetis de supunere foarte specific, care se va bucura de lipsa de control in loc sa fie iritat de acesta. Acestea sunt adesea echipate cu un lant si alte accesorii pentru a-l face pe purtator sa fie sclav.

        Daca sunteti in cautarea primului accesoriu de acest fel, ati ajuns unde trebuie. Va vom vorbi despre ceea ce trebuie sa luati in considerare inainte de a efectua achizitia si despre cum sa profitati la maximum de zgarda intr-un mod sigur si sexy.

         Va aratam cum sa utilizati una pentru a imbunatati jocul de retinere.

Cine utilizeaza astfel de accesorii?

          In primul rand sunt folosite intens de cei declarati sclavi sau dominanti, ce practica mereu astfel de jocuri. De fapt, acestea nu sunt dor simple jocuri ci reprezinta un stil de viata in care zgarda are locul ei central. Aceasta este folosita in primul rand pentru a arata posesiunea. Cel ce poarta zgarda apartine cu totul celui care i-a pus-o, stapanului sau dominantului sau. Aceasta este forma suprema de supunere si detinere.

           In al doilea mod, aceste zgarzi sunt utilizate de practicantii ocazionali ai jocurilor de supunere. Nu sunt nici supusi si nici dominanti, ci doar incearca lucruri noi in dormitor iar zgarda ii va ajuta si la o retinere partiala sau toata a corpului pentru noi pozitii sexuale.

 

           Erotic24 are o gama variata de astfel de accesorii ca poate parea dificil sa alegi una. Ganditi-va cum doriti sa o folositi, ce fel de materiale va atrag sau accesoriile atasate acesteia care v-ar ajuta in dormitor.

1. Zgarda cu lesa

          Cele doua fac mixul cel mai bun pentru un joc de supunere complet si fara cusur.

 

2. Zgarda cu clame atasate

          O categorie aparte este cea in care zgarda este atasata unei bare metalice solide ce leaga mainile sau picioarele. Reprezinta un mod eficient de retinere totala sau partiala a corpului.

 

3. Zgarda cu inel

          Versatile si usor de utilizat, acestea sunt adesea echipate cu catarame sau cu fixare Velcro in spate, cu un inel O sau un inel D atasat in fata. Acest lucru va permite sa atasati mansete, lese sau franghie pentru un aspect si o supunere adecvata.

 

4. Zgarda si Bara Metalica

         O categorie aparte este cea in care zgarda este atasata unei bare metalice solide ce leaga mainile sau picioarele. Reprezinta un mod eficient de retinere totala sau partiala a corpului.

 

Alegerea materialului potrivit

         Cele mai des intalnite sunt zgarzile din piele ecologica. Sunt durabile, rezistente, materialele moi si sigure iar pretul este accesibil. Exista zgarzi si din materiale textile, mai usoare si confortabile pentru gat care in general sunt folosite de catre incepatori.

         Cei avansati prefera pielea naturala ce adauga lux si calitate momentului de supunere insa pretul poate fi destul de ridicat.

 

Cum sa porti o zgarda in siguranta

          Inainte de inceperea jocului trebuie sa fixati zgarda corect. Indiferent daca inchiderea se face cu scai sau catarame, este important sa va asigurati ca se potriveste confortabil si in siguranta. Fixati-o in fata unei oglinzi sau, mai bine, luati un partener care sa o faca.

          Capul trebuie sa fie in pozitie verticala si orientat inainte, iar gatul sa fie drept. Strangeti zgarda incet, asigurandu-va ca mai puteti respira si inghiti.

          Cand credeti ca ati fixat-o corect, incercati sa strecurati doua degete sub zgarda pana la capat. Daca nu puteti face acest lucru, atunci zgarad este prea strans legata.

          Nu strangeti niciodata zgarda. Asigurati-va ca va opriti imediat ce simtiti orice disconfort. Ar putea fi doar frecarea de la zgarda, pe care o puteti preveni aplicand putina crema hidratanta pe gat sau ar putea fi ceva mai grav.

         Nu trageti brusc de zgarda sau lesa, puteti provoca rani grave.

         Amintiti-va si utilizati intotdeauna cuvantul sigur atunci cand este necesar. Ar putea fi diferenta dintre o experienta fabuloasa BDSM si una teribila.