0

Fiind atat de multi producatori pe piata ce fabrica lubrifianti, multi dintre ei au inceput sa adauge diferite noi caracteristici produselor de acest tip, tocmai pentru a le face sa iasa in evidenta. Unii lubrifianti pun accent pe ingrediente 100% naturale sau specifica in primul rand ca au o formula speciala foarte delicata cu pielea. Lubrifianti aromati, comestibili, cu efect de incalzire al pielii sau metolati, ce ofera senzatia de racire sunt doar cateva dintre cele mai cunoscute tipuri, ce au rolul de a te ajuta sa cresti itensitatea placerii in timpul actului sexual.

 

Ulieuri masaj erotic si Lubrifianti comestibili

 

Lubrifiantii si lotiunile comestibile sunt perfect sigure pentru inghitire. Lubrifiantii comestibili au de obicei aroma de fructe cum ar fi mere, cirese sau capsuni. Aceste tipuri de lubrifianti sunt in special folositi pentru sexul oral si de multe ori pot fi un motiv delicios pentru a-ti convinge partenerul sau partenera sa faca sex oral.

 

Lubrifianti aromati si masaj erotic

 

Lubrifiantii si lotiunile aromate ofera un miros placut, de fructe in general, ciresele si capsunile fiind cea mai populara alegere. Piata este in continua dezvoltare, arome precum cocos sau ciocolata pot fi de asemenea o alegere extraordinara. De exemplu lubrifiantii aromati ce sunt folositi pentru masajul erotic vin intr-o varietate de arome pur si simplu minunate, precum levantica, iasomie, ambrosie sau diferite arome exotice care au rolul in a te ajuta sa te relaxezi.

 

Lubrifiantii si uleiurile cu efect de incalzire al pielii (Warming efect)

 

Aceste produse contin un ingredient chimic special care in contact cu pielea, in timpul masajul erotic si nu numai, ofera o senzatie extraordinara de incalzire. Acesti lubrifianti au un efect destul de scurt, insa relaxeaza muschii si au un rol foarte important in cresterea libidoului. 
Agentul chimic responsabil de senzatia de incalzire are efect pe oricare parte a corpului insa este mult mai pronuntat cand se foloseste pe zonele erogene - incearca-l pe sfarcurile partenerei si vei vedea pur si simplu cum dintr-o data va avea un zambet larg si o privire irezistibila. 

 

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.