1

Un preferat al publicului, vibratorul iepuras a aparut inca din anii ’90, atunci cand o gramada de designeri au dezvoltat un spectru larg de functionalitati. Unii iepurasi se pot indoi pentru stimularea punctului G, altii iti vor face tot corpul sa vibreze, te pot penetra anal s.a.m.d., insa, de fiecare data, structura de baza ramane aceiasi: una (sau doua) urechi create pentru clitoris, si un trunchi pentru insertie vaginala, astfel incat sa creeze o placere completa si intensa.

Vibratoarele iepuras sunt renumite pentru orgasmele lor „mixte”, termen folosit pentru a descrie atunci cand o femeie experimenteaza 2 orgasme in acelasi timp: clitoridian si vaginal sau in punctul G. Erotic24 ofera o selectie ampla de vibratoare iepuras potrivite pentru orice buzunar sau dorinte speciale.

 

 Cum folosim un vibrator iepuras?

 Folosirea unui astfel de vibrator este foarte usoara indata ce stiti ce e de facut, si ca de obicei, cu ajutorul exercitiului. Incepeti prin a va familiariza cu functiile  iepurasului ales. In general urechile sunt controlate separat fata de trunchi (fie ca   acesta are functii de rotire sau de patrundere adanca). Incearca toate optiunile si obisnuieste-te sa folosesti butoanele fara a le privi in timpul folosirii.

 Pregateste atmosfera asa cum iti place. Sugeram ca intotdeauna sa folositi  un lubrifiant pe baza de apa, pentru cele mai alunecoase senzatii. Incepeti  acomodarea masand fin cu urechile pe marginile labiilor si in jos pe coapse. Odata ce sunteti gata de actiune, selectati prima setare pentru urechi pentru a incepe. Tineti vibratorul astfel incat sa ii folositi doar urechile pe clitoris, ceea ce va pregati pentru penetrare.

 Cand esti gata, incepe sa inserezi si trunchiul suficient de incet incat sa te  obisnuiesti  cu senzatiile. Folosindu-l alaturi de lubrifiant veti simti mai multi fiori, iar  experienta va fi mult mai comoda. Odata ajuns inauntru, urechile iepurasului se  vor presa fin asupra clitorisului. Aici ii puteti alege o setare potrivita. Acestea sunt in general foarte flexibile asa ca pot fi indoite, intinse sau impinse. Apoi pregateste-te pentru a porni vitezele trunchiului. Daca trunchiul iepurasului tau este cu bile, acestea se vor roti, stimuland punctul G in timp ce iti vor oferi acea senzatie implinitoare.

Daca este prima data cu un astfel de vibrator, vei ajunge indata la orgasm. Continua sa experimentezi cu noua ta jucarie, sicanand cu urechile si trunchiul. Incearca sa alternezi intre doar stimularea clitorisului si doar stimularea vaginala, apoi incearca-le impreuna pana nu mai rezisti. Cu cat iti ia mai mult sa pregatesti un orgasm, cu atat mai mari sansele ca acesta sa fie un orgasm „mixt” puternic.

Vibratoarele iepuras nu sunt folosite doar solo. Multe utilizatoare lauda beneficiile acestora si in jocurile de cuplu, in timpul preludiului sau al sexului pentru ceva extra, spectaculos pentru viata sexuala.

Posteaza comentarii

Recenzie de razvan

posted on Nov 26, 2020
este de incercat

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.