Setări de confidențialitate

Folosim cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

logo_small
Cos0

Top 10 jucarii sexuale pentru incepatori

Dupa ce va hotarati sa cumparati prima jucarie sexuala, prima decizie este alegerea unei jucarii potrivite. Am pregatit pentru voi un top 10 al jucariilor pentru incepatori... cu buget redus! 


Inel stimulator Oz JGF Toys

Inel pentru penis Oz, foarte silentios echipat cu stimulator clitoral cu o singura viteza de vibratie, format din doua brate sub forma unui iepuras. Controlul vibratiilor se realizeaza cu ajutorul unui singur buton al glontului vibrator detasabil, fiind foarte usor de folosit. Inelul intarzie momentul ejacularii si asigura o erectie puternica de lunga durata, iar in timpul penetrarilor adanci, capsula vibratoare stimuleaza clitorisul cu ajutorul celor doua urechi de iepuras, dar si penisul, crescand intensitatea senzatiei pentru ambii                                                partenerisi oferind momente orgasmice de neuitat.

Produs din silicon de calitate medicala, hipoalergenic, neporos si fara ftalati, iar datorita elasticitatii sale se adapteaza oricarui diametru.

 

Vibrator Soft Wave

Vibratorul Soft Wave este acel vibrator cu design clasic, ce detine vibratii reglabile si este acoperit cu un manson din jelly moale, foarte placut la atingere, care iti va oferi valuri de placere. Poate fi folosit atat pentru stimularea vaginala cat si pentru cea anala, iar vibratiile au intensitate reglabila, de la pulsatii fine pana la valuri puternice. 

 

Vibrator MINX Blush

Vibratorul Blush de la Minx este puternic, dragut si intotdeauna gata sa se joace! Acest glont mic este perfect pentru a fi transportat in poseta, cu un design rezistent la apa care te tenteaza sa duci distractia mai departe decat doar in dormitor. Finisajul neted si matasos se simte superb la contactul cu pielea. 

 

 

Set inele erectie Training Cockring Kit

Un set de inele cu diametre diferite (1.7 cm, 2.5 cm si 3 cm). Inelele pentru erectie sau inelele pentru penis sunt dispozitive proiectate pentru a face penisul mai mare si mai ferm, sa-l pastreze in erectie pentru o perioada mai lunga de timp, sa intarzie ejacularea si sa ajute la sporirea puterii orgasmului. Inelul este pus pe penis in erectie maxima la baza acestuia, restrictionand fluxul sangelui din penis spre restul corpului.

Compatibil cu toti lubrifiantii, se curata cu apa calduta si sapun si se lasa la aer uscat.

 

Manson pentru penis Samurai Sleeve

Confectionat din TPR, foarte elasic, moale si delicat la atingere. Decorat cu proeminente sub forma de perle si tepisori, va fi pur si simplu irezistibil in timpul penetrarilor adanci, aceste proeminente vor masa si stimula incredibil peretii vaginali. Mai mult, este prevazut cu inel pentru testicule, ce are rolul de a ajuta erectia, mentinand-o ferma o perioada mai lunga de timp. O alegere excelenta, folosind mansonul, sensibilitatea la nivelul penisului scade si totodata erectia poate fi afectata. Pe langa extraordinarul sau rol asupra erectiei, acest inel ajuta si la intarzierea momentului ejacularii si la intensificarea orgasmului

 

 

Vibrator iepuras Miro

Vibrator Miro cu 3 viteze si 7 moduri de vibratie, cu lungime de 21.5 cm si diametru 3.5 cm.

Vibrator confectionat din jelly moale, cu textura fina, foarte placut la atingere. Vibratorul Miro este dotat cu perle rotative si stimulator clitoridian. Miscarile de rotatie ale perlelor vibratorului principal si vibratiile stimulatorului clitorian pot functiona atat separat cat si simultan, oferindu-ti o varietate de experiente, se muleaza pe nevoile si preferintele tale.

Vibratorul principal are forma anatomica de penis si gland pentru intensificarea placerii si o senzatie realista.

 

Ou cu vibratii Glorious

Glorious Egg este un stimulator irezistibil pentru clitoris sub forma de ou, cu vibratii reglabile, prevazut cu telecomanda cu fir, design sofisticat si calitate extraordinara. Il poti folosi chiar si vaginal, vibratiile sale te vor face sa tremuri de placere. Datorita formei sale minimaliste si a vibratiilor silentioase, il poti lua oriunde cu tine si il poti folosi oricand. Ofera 12 moduri diferite de vibrare. Foarte usor de controlat, telecomanda ergonomica.

           

 

Set dopuri anale Inya Trainer Kit

Acest plug anal este perfect pentru incepatorii si curiosii in tainele sexului anal. Materialul gelatinos din care este confectionat butt plug-ul este moale, elastic, foarte delicat si perfect pentru incepatori. Varful este usor ascutit pentru o introducere usoara, confortabila, iar baza este usor latita pentru a putea fi usor de manipulat si scos.

 

           

Set Masca de Ochi si Tickler Violet

Vrei ca noptile tale de pasiune sa devina de neuitat ?
Ceea ce vrei este ca partea ta senzoriala sa straluceasca, sa nu te gandesti de doua ori si sa incerci acest set cu masca de ochi si tickler. Lasa-ti partenerul sa te surprinda prin gadilarea intregului corp, in timp ce nu vezi nimic si doar iti lasi imaginatia sa se desfasoare.

Nu mai astepta !

 

Catuse pentru maini si glezne

Catuse pentru maini si glezne, perfect ajustabile, cu scai. Fiecare are atasata cate o banda lunga, ce iti permite sa le legi intre ele sau de diferite obiecte de mobilier - pat, scaun etc. Setul include 4 catuse prevazute cu benzi. Lungimea benzilor: aprox 1 m.