0

        S-ar putea sa crezi ca o viata sexuala sanatoasa cu partenerul tau necesita proximitate, dar gandeste-te din nou. Cuplurile pot avea o viata sexuala excelenta unul cu celalalt, datorita aplicatiilor mobile prin care pot controla jucariile sexuale care se afla la mii de kilometri distanta unul de celalalt. Astfel unul dintre parteneri controleaza jucaria prin aplicatia mobila, iar celalalt este stimulat si satifsacut asa cum „dicteaza” partenerul.

       Imagineaza-ti asta: Iti suni video persoana iubita cu un stimulator de clitoris pe pozitii, iar partenerul tau spune: „O sa te fac sa vii in trei, doi, unu”. Apoi apasa butonul din aplicatie, vibratiile se intensifica si tu ai orgasm, in timp ce el vede cum se intampla in direct.

       Ca sa nu mai vorbim de acel element de putere si control care vine atunci cand esti capabil sa controlezi jucaria sexuala a partenerului tau.

       Toate acestea fiind spune, va prezentam cele mai bune jucarii sexuale pentru o relatie la distanta:

 

    1. Oul vibrator reprezinta poate cea mai comuna si des intalnita jucarie cu aplicatie prin bluetooth, ce poate fi gasita la toti producatorii de astfel de dispozitive, datorita, in primul rand, versatilitatii si spectrului larg de utilizari. Intern sau extern, acest ou stimuleaza si produce placere oriunde iti atinge pielea.

 

    2. Masturbatoarele pentru barbati sunt sub forma unui manson din material moale, striat, intr-o carcasa din ABS. Vibratiile din interior sunt controlate direct de partenera sau partenerul de la distanta.

 

    3. Stimulatoare pentru femei cu functie ce imita sexul oral. Acestea sunt prevazute cu o gaura ce se aseaza pe clitoris si, cu ajutorul undelor de presiune ale aerului, veti avea impresia ca acolo jos, nu se afla un dispozitiv de placere, ci gura si buzele partenerului.

 

    4. Vibratoarele clasice sau cele iepuras sunt preferate printre femei, in principal datorita stimularii punctului G si a clitorisului simultan         (pentru cele rabbit). Si in cazul acestora, partenerul ce detine controlul isi poate surprinde partenera cu propriile sale creatii de vibratii            sau isi poate transforma propria voce in functii ce aduce orgasmul iubitei.

 

    5. Jucariile anale sunt prezente si in aceasta categorie deosebita de produse premium conectate la bluetooth. Dopurile anale pot fi utilizate in aceeasi masura de barbati si femei, de incepatori sau experti in jocurile anale, materialele de cea mai buna calitate, forma conica si marimile potrivite pot convinge pe orice sa descopere beneficiile si placeriile penetrareii anale.

 

        Chiar daca aceste jucarii au fost concepute in primul rand pentru o utilizare ce implica 2 sau mai multi parteneri, cu o aplicatie mobila de la departare, acestea sunt perfecte si pentru folosirea solo, fara aplicatie, cu ajutorul butoanelor prezente pe dispozitiv sau, daca sunt prevazute, cu telecomanda wireless.

       Stim ca niciun dispozitiv din lume, indiferent de tehnologia cu care a fost creat, nu poate inlocui contactul fizic, atingerea dintre doi indragostiti, si nici nu se vrea acest lucru.

      De fapt, aceste produse au fost create pentru a-i apropia pe cei situati la departare, pentru a-i apropia mai mult decat un apel video, pentru ca intimitatea sexuala nu este doar un foarte bun liant, ea cladeste, alaturi de incredere si iubire, o relatie de lunga durata fericita si implinita, chiar daca cei doi se afla pe continente separate.

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.