0

Ejacularea precoce este cea mai des intalnita problema din viata sexuala a barbatilor din intreaga lumea. Aceasta disfunctie sexuala este descrisa ca eliminarea rapida a lichidului spermatic inainte de penetrare, in timpul penetrarii sau chiar imediat dupa, dar se mai poate vorbi despre ejaculare rapida si atunci cand barbatul ajunge sa ejaculeze mai devreme decat si-ar dori partenera, inainte ca ea sa ajunga la orgasm.

Ejaculare Precoce

Cauzele acestei probleme depind de mai multi factori, in general este vorba de sanatatea generala a intregului organism.

Fie ca ejacularea precoce apare datorita unei interventii medicale sau a altor boli cardiovasculare, de prostata sau diabet zaharat, o mare amprenta in aceasta problema delicata o are stresul sau activitatea de zi cu zi.

Problema principala a acestei disfunctii este ca multi barbati o accepta, considerand ca a aparut in urma unor anumiti factori determinanti. Multi considera ca ejacularea rapida se instaleaza datorita lipsei de experienta sexuala.

Insa acesta problema nu trebuie privita ca un lucru rusinos, ejacularea precoce fiind pe deplin reversibila cu ajutorul diferitelor metode care nu au obligatoriu nevoie de o prescriptie medicala. Atunci cand aceasta problema devine destul de importanta in viata sexuala a barbatului, nu doar acesta are de suferit, viata de cuplu va fi afectata, iar sentimente de vinovatie pot aparea din partea ambilor parteneri.

Partenera nu va mai putea fi satisfacuta pe deplin, iar barbatul se va simti destul de frustrat din aceasta cauza.

Insa, cum am spus si mai sus, ejacularea precoce nu trebuie privita ca un lucru rusinos, ca o boala, sau o problema ireversibila, deasemenea teama nu trebuie sa se instaureze in viata sexuala a barbatului, este foarte important ca dialogul cu partenera sa fie permanent si sa se gaseasca impreuna solutiile optime si rapide pentru inlaturarea acestei probleme.

Sex Shop Erotic24 va ofera posibilitatea de a trata Ejacularea Precoce oferind tratamente si remedii care va vor ajuta sa treceti peste aceasta problma ejacularii precoce.

Sex Shop Erotic24 .ro iti recomanda:
Rui shen - Solutie impotriva ejacularii precoce

 

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.