lubrifianti * Sex Shop Erotic24

pe pagina
Setati descendent
 1. De ce avem nevoie de lubrifiant?

  Un studiu recent publicat de Centrul Universitar pentru Sanatate Sexuala din Indiana a aflat ca folosind un lubrifiant face ca orgasmul sa fie cu 50% mai usor de atins, atat pentru femei cat si pentru barbati. Luand in calcul faptul ca femeile ating orgasmul doar in 62% dintre partidele de sex cu un partener, aceasta statistica devine cu atat mai importanta.

  Citeste mai mult......
  0
 2. Ghid lubrifianti

  Lubrifiantii reprezinta cea mai simpla si cea mai ieftina metoda pentru ca fiecare experienta sexuala sa fie mai placuta si lina. Chiar daca va simtiti corpul capabil de o treaba buna, puteti rata o gramada de placeri in plus fara sa stiti – peste 70% din femei gasesc satisfactie mai multa cu ajutorul lubrifiantilor.

  Citeste mai mult......
  0
 3. Totul despre lubrifiantii sexuali

  Desi exista numeroase jucarii sexuale ce nu necesita folosirea alaturi de un lubrifiant, alegerea lubrifiantului potrivit este foarte importanta, atat pentru tine cat si pentru jucaria ta.

  Citeste mai mult......
  0
 4. Ulei masaj erotic si lubrifianti speciali

  Fiind atat de multi producatori pe piata ce fabrica lubrifianti, multi dintre ei au inceput sa adauge diferite noi caracteristici produselor de acest tip, tocmai pentru a le face sa iasa in evidenta. Unii lubrifianti pun accent pe ingrediente 100% naturale sau specifica in primul rand ca au o formula speciala foarte delicata cu pielea.

  Citeste mai mult......
  0
pe pagina
Setati descendent
To Top