0

Dupa cum puteti vedea si in sexshop-ul nostru, exista o multitudine de stimulatoare pentru sfarcuri. Daca faci parte dintre incepatorii acestei categorii, poti gasi foarte multe geluri speciale pentru sfarcuri, de obicei mentolate, create special pentru a stimula sfarcurile - au rolul de a mentine sfarcurile erecte si de obicei sunt comestibile si au o aroma foarte buna. Aceste creme si geluri pot creste sensibilitatea sfarcurilor, ajutandu-te sa te bucuri mai usor de acest noi zone erogene.

Trecand la jucariile pentru sfarcuri, sa incepem cu clamele pentru sfarcuri, in principiu acestea sunt pur si simplu niste clame foarte mici pe care le fixezi pe sfarcuri. Nu trebuie sa te sperie cuvantul sau ideea acestor jucarii, de obicei aceste clame sunt reglabile si le poti ajusta tensiunea, astfel, tu decizi cat de stranse sau de largi sa fie. In plus, aceste mici "obiecte de tortura sexuala" sunt capabile de vibratii, marind astfel placerea si stimularea.

Mici pompe si cupe cu vaccum pentru sfarcuri sunt mici jucarii sexuale care pur si simplu sug sfacurile prin vaccumul creat. Acestea vin intr-o gama larga de marimi si au diferite scopuri. Incepand de la cupe foarte mici, care acopera cu grija doar sfarcul si pana la jucarii complexe, ce ofera vibratii si sunt dotate cu telecomanda pentru cresterea sau scaderea intensitatii acestora.

Ultimele, dar nu cele din urma sunt vibratoarele pentru sfarcuri. Cum deja am specificat si mai sus, unele jucari pentru sfarcuri sunt prevazute cu vibratii pentru a imbunatati functia primara a acestora, insa aceste vibratoare pentru sfarcuri sunt facute doar sa vibreze. Aceste jucarii extraordinare au in principiu forma unui plasture. De obicei sunt confectionate din silicon sau cauciuc, material care oarecum se lipeste de sfarcuri. Vibratoarele pentru sfarcuri sunt chiar cele mai mici vibratoare de pe piata, deci nu sunt la fel de puternice precum vibratoarele normale pentru zona genitala.

De asemenea exista si bijuterii si lanturi pentru sfarcuri, care pe langa rolul de stimularea sunt si foarte atragatoare si incitante.

 

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.