0

De obicei concepția majoritații este ca sexul anal este practicat de barbații homosexuali. Deoarece aceasta exista de foarte mult timp, barbații care și-ar dori sa incerce, sau sa exploreze sexul anal se tem de faptul ca ceilalți vor crede ca au inclinații catre homosexualitate, astfel ca, in majoritatea cazurilor, renunta la o experiența ce poate avea consecințe placute pentru ambii parteneri.

Cand spunem 'joc anal' ne referim in majoritatea cazurilor la genul de joc ce poate fi practicat și de barbați, precum 'rimming-ul' (degetul in fundul partenerului, in timp ce ii este oferit sexul oral), inserarea buttplug-urilor, dildo-urilor sau plasarea produselor cu vibrații (vibratoare) langa anus, aproape de intrare. Zona aceasta nu trebuie evitata sau ignorata in momentul unui partide de sex ce se vrea reușita, deoarece este foarte sensibila și daca ii este oferita atenția cuvenita, aceasta poate produce noi orgasme diferite, mai puternice și mai extaziante!

 

ATENȚIE TOTUȘI...

De ce atenție o sa ne intrebați?... Pentru ca atunci cand veti dori sa participati la acțiunea propriu-zisa trebuie sa știti ca membranele cavitații anale sunt delicate și sensibile. Asigurați-va ca zona este lubrifiata corespunzator - de preferat folosiți un lubrifiant destinat sexului anal. Aceste produse le puteți gasi cu ușurința pe magazinul nostru online, accesand urmatorul LINK.

Lubrifiantii speciali destinati sexului anal sunt mai densi decat cei bazati pe o formula de apa spre exemplu, deci vor ramane la locul lor pentru o perioada de timp mai mare asigurand cu succes lubrifierea necesara zonei. 

Știm sigur ca articolul va fi citit și de persoane care nu au practicat sexul anal, așa ca avem un sfat pentru voi. Nu mergeți direct catre anus, pentru ca nu trebuie penetrat in prima runda. Folosiți-va pentru inceput de degete. Masați zona delicat, cheia succesului este relaxarea zonei. Inceputul trebuie a fi inițiat in pași mici și intr-un mod lent.

 

O EXPERIENȚA FARA DURERE

Ce trebuie sa facem pentru un sex anal de nota 10, fara durere? Pașii sunt simpli, incepem cu o curațare completa a zonei cu irigatoare, Erotic24.ROoferind o gama larga de modele ce le puteti gasi AICI.

Daca doriți, puteți sa realizați o clisma, dar acest lucru implica mai multe detalii, ca spre exemplu faptul ca trebuie realizata cu ore bune inainte de a incepe o partida de sex anal.

Odata ce exista și este atins punctul de confortabilitate, puteți incepe cu o penetrare ușoara. Daca veți incepe aceasta acțiune folosindu-va degetele, puteți purta chiar manuși pentru degete ca acest produs, spre exemplu: 'Finger In Ace', sau manuși realizate din latex ca ACESTEA. Daca aveți o relație ce presupune ca va cunoașteți partenerul foarte bine, puteți de asemenea inlatura toate aceste protecții pentru degete, asigurandu-va totuși ca unghiile sunt taiate și libere de orice margini abrazive sau colțuri ascuțite deoarece acesta poate jena partenerul prin ranirea interioara ce implica taierea sau zgarierea zonei anale.

Deși penetrarea nu este neaparat realizabila probabil din prima incercare, este bine de stiut ca terminațiile din jurul anusului conțin foarte mulți nervi sensibili iar in cazul in care nu reușiți din prima va puteți limita la a menține un vibrator foarte apropiat de zona, placerea și chiar orgasmul fiind și in cazul acesta foarte intense și placute.

 

JUCARII EROTICE ANALE

Pentru inceput puteti incerca tradiționalele BILE ANALE apoi puteti incerca PLUG-URI ANALE. Plug-urile funcționeaza foarte bine deoarece sunt create din silicon și pot fi curațate și dezinfectate dupa folosire.

Lucrurile cele mai eficiente și sigure pentru cei ne-experimentați sunt produsele de tip inserabil realizate din cauciuc și special create pentru penetrarea anala. Kituri pentru incepatori exista și pot fi gasite cu ușurința de oricine in funcție de ce iși dorește. Recomandarea noastra poate fi unul din acestea: 'Anal Fantasy - Beginner Fantasy' sau setul 'Anal Starter'. O mica nota de siguranța asupra acestor jucarii. Daca hotarați ca nu sunt necesare produse destinate doar uzului anal, asigurați-va ca acestea au un capat mai lat pentru a nu aluneca complet in cavitatea anala a partenerului(se pot intampla aceste accidente mai des decat va inchipuiți). Fiți inteligenți, folosiți-va bunul simț și nu veți avea nicio problema, va asiguram.

 

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.