0

Pasaport ✓
Crema de soare ✓
Vibrator  ✓
Daca va puteti convinge sa impachetati toate necesarele pentru vacanta intr-un singur bagaj (solutia este sa va rulati hainele) atunci este posibil sa va fi lovit de dilema jucariei sexuale. Un Smart Wand poate avea aceeasi prioritate in bagaj ca si placa de par sau cateva perechi de pantofi.

Chiar daca umiditatea va poate transforma parul intr-o dezordine ciufulita indata ce coborati din avion si va veti tarsi picioarele in aceeasi pereche de incaltari timp de o saptamana, orgasmele vor fi grozave! Daca hotarati sa nu va lasati jucaria de incredere acasa, iata cateva sfaturi pentru cand o luati cu voi in vacanta.


Faceti cercetarile

In timp ce la aeroport nici nu se vor uita la dildo-ul vostru de 25cm, atmosfera nu este atat de detasata in alte parti. In unele tari sunt chiar clasificate ca si materiale pornografice. Daca vreti sa evitati ca jucariile sa nu va fie confiscate sau sa petreceti noaptea la sectie, interesati-va despre legile tarii de destinatie in legatura cu jucariile sexuale.  Thailanda, Arabia Saudita si Maldive sunt doar cateva destinatii in care acestea sunt banate la aducerea in tara. O sa vi se para ciudat, dar in Texas este impotriva legii sa detineti mai mult de 6 dildo-uri, asa ca ati face bine sa o lasati acasa pe a 7a daca mergeti intr-acolo.Ce fel de jucarii?

Unele jucarii pot fi amice de calatorie mai bune decat altele, asa ca am ales cateva pentru inspiratie atunci cand impachetati. Daca va faceti griji ca staff-ul de la hotel sa nu va gaseasca jucariile, puteti lua cu voi ceva discret cum ar fi vibratorul ruj "Kiss ME", sau un Tenga Egg.Aceste inele
 ocupa foarte putin loc in bagajul dumneavoastra , iar masturbatoarele Linx pot fi turtite ca sa nu ocupe spatiu in plus.

Pentru a evita momentele stanjenitoare, un sfat util preventiv este sa scoateti bateriile inainte de a impacheta.


Sex protejat

Nu cred ca mai este nevoie sa mentionam faptul ca sexul protejat este la fel de important in vacanta cum este si acasa, asa ca asigurati-va ca aveti prezervativele la voi. Este recomandat sa le cumparati inainte de plecare pentru a fi siguri. Prezervativele nu trebuie depozitate in locuri mai calde de 37.5`C sau mai reci de 0`C asa ca incercati sa nu le tineti in soare sau sa le uitati in masina atunci cand vremea de afara devine extrem de calda sau rece.Alegeti jucarii negalagioase

Unul dintre multele atuuri ale vibratoarelor este ca acestea pot fi extrem de silentioase.
Daca impachetati un masturbator, inel sau dildo nu trebuie sa va faceti griji decat de volumul propriilor gemete. Daca preferati, insa, ca jucariile sa aibe vibratii, si nu doriti ca prietenii, familia, sau ceilalti din jur sa stie ce faceti pe partea cealalta a zidului, puteti lua in considerare cat de galagioasa este jucaria aleasa inainte de a o impacheta. Erotic24 va recomanda o gama larga de produse la fel de sonore ca o soapta.

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.