0

CUM SA OFERI UN SEX ORAL PERFECT

Dacă ai ajuns la articolul nostru căutand instrucțiuni pentru a-ți face partenerul fericit, ai ajuns la locul potrivit și ne bucurăm sa te avem printre noi. Dacă ai ajuns din intamplare, iți propunem lecturarea unui articol ce poate te va ajuta candva, nu?

Așadar, ești interesată de instrucțiuni folositoare pentru sexul oral perfect! Iți spunem din start că a realiza un sex oral bun este un talent ce se dobandește in timp. Primul sex oral oferit poate fi o experiență zdruncinătoare. Nu vrei să muști accidental penisul și nici nu vrei să oferi mai multă sucțiune decat necesar. Una peste alta, trebuie să pari și profesionistă.

Toate aceste lucruri te pot face să gandești că sexul oral oferit de tine poate nu este pe placul partenerului tău. E perfect in regulă, pregătește-te fiindcă avem cateva idei pregătite pentru tine!

SA TRECEM LA SFATURI...

 1. Nu există o ordine specifică in realizarea unei felații reușite. Toate lucrurile se pot intampla intr-un mod aleatoriu, sau cand simți că trebuie să urmezi sfatul nostru.
 2. Sexul oral poate fi realizat și mecanic, așa că atenție ca iubitului tău să nu i se intample asta. Multe femei dornice de a-și satisface partenerul realizează acest tip de sex oral. Dacă orgasmul nu vine, asigură-te că oferi și pasiune.
 3. Cel mai important sfat care ți-l pot oferi este să iți folosești mainile. Absolut folosește-le pentru a realiza mișcarea 'du-te-vino'. A realiza un sex oral bun inseamnă să folosești toate resursele disponibile. Mainile și gura funcționează foarte bine impreună.
 4. Saliva ta este un lubrifiant excelent, așa că dacă in timpul actului sexual salivezi, folosește acest lucru pentru a mări senzațiile de plăcere oferite partenerului tău.
 5. Mai ud, este mai bine! Intotdeauna! Fi sigură că ai limba foarte umedă și linge-l pe toată lungimea penisului.
 6. Inițial, dacă erecția nu este maximă, ii poți linge penisul incet, apoi introdu-l in gură. Ca și noi, femeile, bărbații au nevoie cateodată de puțin timp pentru a ajunge la excitare.
 7. Una din zonele sensibile ale penisului se află la frenulum, acel loc unde capul penisului se unește printr-o 'ață' de prepuț.
 8. Poziționează-ți degetele la baza penisului, in partea de jos, cu blandețe, apoi șicanează-l oferindu-i cu limba in jurul penisului o 'baie' completă. Vei observa curand, că nu va mai rezista mult, in acest moment poți introduce penisul in gură complet.
 9. Masează testiculele cu atingere delicată. Nu strange, testiculele sunt sensibile.
 10. Privește-l in ochi, veți atinge un alt nivel.
 11. Respiră incet pe penis, vei avea respirația caldă, iar acest lucru ii va plăcea cu siguranță.
 12. Acum, pentru femeile aventuroase. In timp ce este in picioare, folosește-ți mana pentru a realiza un cerc cu degetele și prinde partea de sus a testiculelor in el. Delicat, trage in jos puțin pentru a realiza un mic pachețel format din testiculele lui. Cuprinde-le in gură și folosind limba oferă-i o stimulare perfectă!
 13. In timp ce penisul se află in gură, folosește-ți limba pentru stimularea varfului. Alternează mișcările de felație cu cele de sucțiune.
 14. Este important să il privești in ochi și să il săruți apăsat. Nu realiza sexul oral doar ocupandu-te de partea de jos.
 15. Spune-i că iubești să ii faci sex oral și cat de dulce are gustul. Bărbații iubesc femeile care vorbesc murdar (acoperim discuțiile murdare intr-un articol viitor).
 16. Christian Grey aplică acele cateva lucruri ce sunt universal valabile, așa că, la randul tău și tu poți deveni varianta feminină a personajului. Stăpanește-ti partenerul cuprinzand-l cu putere intre buzele tale, plimbă-ți mana pe spatele lui, zgariind-l ușor.
 17. Sărută și linge-l pe toată suprafața din jurul penisului fără a-l atinge. Linge și sărută-i coapsele pe interior, apoi testiculele. Pe măsură ce excitația și umezeala va crește, poți incepe sexul oral propriu-zis.
 18. Stimulează actul sexual, lubrifiind penisul complet, apoi cu mainile, incet realizează o mișcare de 'du-te - vino' iar atunci cand mana ajunge aproape de zona de jos a penisului, folosește-ți și gura pentru a-l introduce complet inăuntru. Nu uita să iți acoperi dinții cu buzele și gura să rămană intr-o deschidere totuși fermă realizand astfel o simulare exactă a penisului cand intră intr-un vagin stramt.
 19. In timp ce realizezi sexul oral, atinge-I incet, mangaindu-i zona din spatele testiculelor. Chiar dacă este apropiat anusului său, acest lucru ii va oferi o senzație plăcută.
 20. Dacă vrei să completezi actul cu o masturbare a partenerului, nu iți folosi doar mainile, ca și cum ai 'mulge o vacă'. In timp ce mainile tale realizează mișcarea de sus și jos, strange-i puțin penisul in mană și oferă-i varfului o felație. Revin, fi senzuală, nu mulgi o vacă!

TREBUIE SA INGHIT?

Dacă există presiune asupra ta să inghiți, nu este in regulă, acest lucru fiind strict alegerea ta. Din păcate cațiva dintre bărbați, fiind neinformați atașează o importanță ne-necesară inghițitului. A inghiți nu are o semnificație specială, iar bărbații care presează femeile să inghită oferindu-i acestei acțiuni o semnificație nejustificată, sunt naivi.

Sincer, eu prefer să nu inghit sperma. Nu imi place textura și nici consistența. Este asemănătoare alimentelor moi, gelatinoase care nu imi plac. Asta nu m-a oprit din a oferi un sex oral nemaipomenit. Cateva femei poate simt la fel și asta vă pot spune ca este perfect in ordine.

Entuziasmul e cheia, poți folosi lichidul imprăștiindu-ți-l pe sani, sau, in momentul cand este aproape de orgasm lasă-l să finalizeze singur pe fundul tău. Mai important decat a inghiți este să te simți tu bine. Plăcerea se va traduce prin entuziasm.

DAR DEEP-THROATING?

Imi amintesc de o perioada lunga de vreme in care nu am putut realiza deep-throat-ul. E greu de explicat dar după vizionarea unei secvențe dintr-un film cu deep-throat am putut ințelege mai bine și am inceput a experimenta și a practica asta mai des.

 1. Incepi prin a-ți introduce penisul in gură cat poți de mult fara a te ineca, apoi concentrandu-te, incepe sa inghiți mai mult, milimetru cu milimetru, spunandu-ți că nu te vei ineca pană ce nu il vei introduce pe tot.
 2. De indata ce vei finaliza acest lucru, vei putea realiza mișcarea oricat de repede sau de incet vei dori. La inceput nu realiza mișcarea rapid, grăbindu-te, fiindcă te vei ineca, cu siguranță.
 3. A vedea mai multe filme in care protagonista va realiza un deep-throat te va ajuta să ințelegi mai bine varietatea mișcărilor folosite. Protagoniști diferiți - tehnici diferite.


Deep-throating-ul poate fi ceva provocator sau aproape imposibil de atins pentru cei care au reflexul vomitiv sensibil. Bineințeles, nu toate femeile pot surclasa senzația. Cum am menționat și mai sus, un sex oral perfect, implică folosirea gurii și a mainilor. Daca nu ii poți introduce tot penisul in gură e in regulă, pentru că următoarea tehnică este specială și te va ajuta să il faci să simtă ca și cum realizezi un deep-throat. De fapt mulți bărbați consideră că aceasta mișcare este chiar mai bună.

Partea penisului care nu o mai poți introduce in gura, folosind mana inconjoar-o și simultan, realizează mișcarea de sus-jos și cu gura. Asta il va face să creadă că penisul intreg este inăuntrul gurii tale.

Condimentele momentului? Frișca, ciocolata sau cateva cuburi de gheață pot schimba complet atmosfera degajand o nouă senzație care il va aduce și mai aproape de orgasm. Observă-i mișcarea testiculelor, atunci cand acesta se apropie, scrotul lui se va strange, iar testiculele se ridică ușor către baza penisului.

Viteza pe care o folosești să aplici toate aceste sfaturi este importantă, incearcă să alternezi mișcările in locul unui ritm constant, 'mecanic'.

La finalul orgasmului penisul său va fi cu mult mai sensibil așa că nu te opri, incearcă să il copleșești cu senzațiile oferite.

Așadar... acestea au fost instrucțiunile mele pentru un sex oral reușit. Ca să finalizez, vreau să vă spun ca intotdeauna trebuie să folosiți alternativ aceste tehnici cand oferiți sex oral.

Incercați lucruri noi, și cu cat iți va plăcea să oferi sex oral cu atat mai mult ii va plăcea și partenerului tău.

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.