0

Pompele pentru penis va vor ajuta sa pastrati erectia la care ati visat intotdeauna: puternica si ferma. Acestea sunt biletul castigator pentru atingerea unei erectii de lunga durata, indiferent daca le folositi singur sau impreuna cu partenera inainte de actul sexual propriu-zis.

Acestea pot sa mareasca penisul pentru un sex mai satisfacator sau o masturbare placuta, iar ghidul de mai jos, va va arata cum se folosesc aceste pompe pentru marirea penisului si de ce.

CUM FUNCTIONEAZA?

Majoritatea pompelor pentru marirea penisului contin un cilindru etans pentru introducerea penisului (daca pompa este realizata special pentru aceasta operatie, puteti sa introduceti si scrotul, altfel il vom exclude deocamdata) si crearea unui vacuum pentru a imbunatati erectia. In momentul in care cilindrul etans este plasat pe axul penisului, acesta mareste circulatia sangelui in tesuturile care creeaza erectia puternica. In timp ce circulatia sangelui se va intensifica pe axul si capul penisului, tesuturile care controleaza erectia se vor expanda pentru acomodarea unei cantitati mai mari de sange - ceea ce inseamna o erectie mai puternica!)

Apasarea pe pompa atasata cilindrului etans va mari suctiunea inauntrul acestuia, treptat marind si circulatia sangelui catre penis. De asemenea, exista un control permanent asupra frecventei de suctiune, precum si presiunea exercitata asupra penisului. Ca majoritatea lucrurilor, daca doresti o erectie substantiala, care sa tina mult, acest lucru se poate dobandi in timp. Tesutul penisului va incepe sa raspunda la stimulii de acest tip, in functie de cat timp veti petrece pentru exercitarea unei erectii mai mari si mai puternice.

Pompele pentru penis sunt excelente pentru a mari erectia si dimensiunea penisului temporar sau permanent in cazul unei folosiri regulate. Dupa folosire, majoritatea barbatilor observa o marire in grosime mai mult decat in lungime. Jucariile erotice de acest tip pot fi utilizate in conditii de siguranta daca sunt respectate instructiunile cu atentie. Daca totusi alegeti sa nu respectati instructiunile, limitati-va la sedinte scurte de suctiune/vacuum pentru inceput si fara presiune prea mare aplicata asupra penisului.

PENTRU CE SUNT FOLOSITE?

Barbatii folosesc pompele din nenumarate motive si nu doar pentru o marire a penisului. Din cauza vacuum-ului etans pompele pentru penis stimuleaza sexul oral si astfel ofera un sentiment palpitant. Prin aplicarea lubrifiantului la baza penisului, puteti crea o inchidere etansa si folosi pompa pentru o stimulare altfel a penisului. Exista de asemenea, lubrifianti speciali pentru pompele cu vacuum.

Cei care sufera de disfunctii erectile ar trebui sa foloseasca o pompa vacuum pentru crearea si mentinerea unei erectii de lunga durata, astfel renuntand la medicamente tip Viagra. Mai pot exista si oameni care au fost diagnosticati cu diabet sau o circulatie a sangelui deficitara care pot beneficia in urma utilizarii pompelor pentru marirea penisului.

Pot fi folosite ca o forma de preludiu, sau pot fi folosite chiar pentru a redimensiona clitorisul sau sfarcurile partenerei, cu grija in momentul aplicarii asupra presiunii si vitezei pomparii. Poate de asemenea fi folosita ca un precursor al partenerului simuland un sex oral. Sangele pompat in penis sau in clitorisul partenerei vor face ca zona respectiva sa fie mult mai sensibila si atenta la orice atingere sau sarut.

GASESTE POMPA POTRIVITA!

In acest moment, avand toate informatiile de mai sus, pompa trebuie aleasa conform nevoilor individuale ale fiecaruia.

Daca trebuie sa ne incadram intr-un buget, pompa Stallion pentru penis e ideala pentru acest lucru si iti poate oferi acei centimetrii de care ai nevoie pentru marirea penisului.

Daca este vorba de o pompare serioasa si urmariti un exercitiu zilnic, pompa Bathmate pentru marirea penisului este partenerul perfect.

Nu uitati sa adaugati si un manson de acest fel pentru un vacuum mai bun!

INSTRUCTIUNI PENTRU O POMPA DE MARIRE A PENISULUI OBISNUITA

  1. incepeti cu penisul in stare semi-erecta (daca pompa este Bathmate, va trebui sa incepeti cu el in stare flasca).
  2. Aplicati lubrifiantul pe penis pentru a aluneca mai usor in cilindrul etans.
  3. Inserati penisul in cilindrul etans pana ce baza pompei este ferm presata de corpul dvs., astfel realizandu-se inchiderea ermetica.
  4. Plasati degetul deasupra butonului pentru eliberarea aerului sau setati pompa astfel incat doar sa pompeze aer in interiorul cilindrului daca este rasucita in sensul acelor de ceasornic.
  5. incepeti acumularea presiunii incet, luandu-va un timp pentru a va obisnui cu toate senzatiile si presiunea.
  6. Continuati acumularea presiunii pana ce penisul devine erect.
  7. Opriti si verificati penisul - daca exista decolorari neobisnuite sau o bombare a venelor, opriti sesiunea. Daca toate sunt in regula puteti continua.
  8. Odata ce ajungeti la dimensiunea dorita, sau simtiti ca nu mai puteti acumula o presiune suplimentara, opriti si deschide-ti incet butonul pentru eliberarea presiunii sau rasuciti pompa in sensul invers acelor de ceasornic lasand aerul sa se disperseze si penisul pompat sa fie din nou liber din cilindrul etans!

In momentul in care penisul iese din cilindru, va reveni la normal, in timp, gradat. Pentru a pastra lungimea si grosimea acumulata in urma sesiunii, inainte de pompare plasati un inel de penis pe acesta.

CATEVA PUNCTE IMPORTANTE!

Daca exista orice disconfort sau durere in orice moment din timpul pomparii, OPRITI-VA! La inceput va fi o senzatie ciudata, dar nu ar trebui sa doara. Este recomandat sa nu folositi pompa pentru mai mult de 20 de minute pentru a indeparta orice risc de spargere a vaselor de sange din jurul penisului, dar puteti folosi oricat de des doriti, bineinteles, cu pauze intre sesiuni.

O pompa de marirea penisului nu doar livreaza o placere personala intensa, dar poate face un barbat sa fie amorsat si gata de actiune pentru dormitor, crescand in lungime si grosime, oricand! Creearea unui vacum in jurul penisului incurajeaza circulatia sangelui si pe masura ce aceasta creste, tesutul erectil se extinde, astfel erectia imbunatatindu-se mult.

Tesutul va raspunde in timp, la pomparea regulata si deci, o erectie cu pana la 30% in lungime si grosime va fi atinsa in urma unui exercitiu de o sesiune sau doua per saptamana, respectiv de 2 pana la 3 luni de pompare.

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.