0

O papusa gonflabila cunoscuta si sub numele de papusa pentru sex este un tip de jucarie sexuala care vine in forma si marime reala a partenerului/partenerei si este construita pentru a te putea ajuta la masturbare. Papusile gonflabile pot consta in corpul complet, doar fata, doar capul, doar pelvisul sau partial partile componente ale corpului uman, precum si accesoriile aferente, in functie de modelul ales (vagin, anus, gura sau penis) pentru stimulare sexuala. Unele din aceste accesorii pot vibra sau se pot schimba, respectiv pot fi scoase si inlocuite cu altele.

Papusile sexuale se pot observa in picturile de India, inca din anul 1500. Istoria este mai bogata decat atat, primele modele de papusi sexuale fiind folosite de marinarii din secolul XII care erau izolati pe mare pentru perioade lungi de timp. Acestea erau construite din materiale textile sau haine vechi.

Printre cele mai vechi consemnari apare in 1908 in cartea lui Iwan Bloch's "Viata sexuala din timpul nostru". Pana in anii '70, deja vinilul, latexul si siliconul devenisera materialele care se foloseau frecvent in constructia papusilor gonflabile, siliconul fiind materialul principal datorita gradului mare de realism.Odata cu trecerea anilor papusile gonflabile au devenit o jucarie sexuala cat se poate de prezenta in orice sex shop.

Cand vine vorba de buget, trebuie sa va spunem ca papusile care sunt mai ieftine, sunt cele care folosesc aer pentru a se umfla, cu ajutorul pompelor side obicei se afla la preturi sub 150 RON. Aceste papusi sunt standard si de cele mai multe ori, nu au masturbatoare incorporate. in schimb, au gauri simple amplasate in locul acestora. Le puteti folosi "asa cum sunt" dupa ce aplicati o cantitate generoasa de lubrifiant, dar in general este, desigur, mai bine sa le achizitionati impreuna cu un vagin masturbator sau un dildo realistic.

Daca deja ati achizitionat un masturbator sau dildo de care sunteti multumit(a), atunci orientati-va catre o papusa in care se poate amplasa acesta, astfel amplificand senzatia si marind placerea.

Daca este prima data cand achizitionati o papusa sexuala, una gonflabila va reduce mult costurile si in acelasi timp va ajuta sa va familiarizati cu acest tip de jucarii sexuale. Pentru incepatori unul din aceste modele este perfect: papusa gonflabila Valentina sau Brandy sau alege o papusa din categoria papusi gonflabile la care puteti adauga un masturbator poketpentru a sporii senzatiile oferite. Construite din vinil acestea poarta doar o asemanare ce este distanta de realitate. Asta presupune ca asemenarea cu oamenii reali, este destul de mica.

 

Urmatoarea categorie de pret creste semnificativ si poate ajunge pana la 3000 RON. Construite din latex puternic, vinil cu o grosime mai mare si elastomer termoplastic (cunoscut sub numele de TPE - vezi ghidul materialelor). Acestea sunt dotate cu peruci sintetice, ochi din sticla sau plastic si ocazional picioare si maini modelate real. Acum, pentru ca am ajuns si la varfurile de gama ale acestor jucarii sexuale, trebuie sa facem o precizare. Acestea sunt cele mai reale papusi sexuale existente, iar preturile nu sunt mici deloc. Sunt construite astfel incat materialul este foarte real - pot fi folosite combinatii de elastomer termoplastic cu silicon de inalta calitate sau chiar materialul realistic folosit la filme pentru crearea efectelor speciale. De obicei acestea sunt dotate cu par realistic, iar in interior au articulatii flexibile, construite din PVC (vezi ghidul materialelor) sau schelet metalic pentru a atinge o varietate mai mare de pozitii folosite pentru afisare sau acte sexuale.

Exista si o categorie speciala a acestor papusi sexuale, ce au forme aparte: personaje anime sau staruri porno, iar mai putin prezente cele transgender, extraterestre, oameni batrani sau oameni grasi. Unele companii chiar folosesc materiale din tesaturi sau plus pentru fabricarea papusilor. Unele papusi gonflabile vin in forma animala, cele mai notabile ar fi vacile si oile. Acestea sunt mai mult folosite pentru farse sau petreceri si nu se pot folosi intr-o maniera sexuala. De obicei, la mai multe folosiri acestea se si sparg. Cel mai des aceste produse sunt folosite pentru farse sau cadouri pentru prieteni si foarte multe din ele raman nefolosite.

Lider de piata ca si consumator, respectiv producator de acest tip de jucarii sexuale este Japonia unde siliconul de inalta calitate este folosit in majoritatea modelelor. in China, de asemenea, piata a avut o explozie in momentul in care a fost promulgata legea de a avea un singur copil. in incheiere, papusile gonflabile ajuta la indeplinirea diverselor fantezii si le recomandam tuturor celor care vor sa aduca ceva nou in viata lor.

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.