0

Pentru multi dintre noi, mersul la doctor este o adevarata povara, insa pentru altii, este din domeniul fanteziilor. 

La inceput, cei ce privesc din afara pot gasi fetisurile medicale putin greu de inteles. Pana la urma, majoritatea asociaza doctorii, asistentele si vizita la spital cu experientele negative, in ciuda celor de natura sexuala. 

Dar daca sunteti atenti mai ales la cultura recenta, veti gasi tot felul de indicii care pun experientele medicale in domeniul fetisurilor. 

 

Image result for blink enemy of the stateExista un spectru vast de activitati care intra in categoria fetisurilor medicale. De fapt, este unul dintre cele mai eclectic fetisuri care exista! 

Asadar, daca sunteti pregatiti sa va jucati de-a doctorii si asistentele, va invitam sa aflati adevarul gol-golut despre acest fetis. 

 

Ce presupune acest fetis?

Unul din avantajele fetisismului medical este faptul ca acest domeniu permite multor tipuri de oameni si tendinte sexuale ale acestora. 

 

Un fetis medical include: 

          1. Jocurile de-a doctorii, asistente, chirurgi sau pacienti

          2. Atractie sexuala catre uniforme medicale si accesorii, cum ar fi mastile pentru fata

          3. Jocurile de tip vizita la doctor, unde pacientul poate avea anusul, vaginul sau uretra  examinate intr-un mod semi-clinic folosind speculum-uri sau dilatatoare.

          4. Folosirea irigatoarelor sau termometrelor pe cale anala sau orala

          5. Echipamente medicale, cum ar fi legatul de pat al pacientului in anumite scene

          6. Stimulare prin cald, frig sau chiar curent electric pentru a emula senzatiile unei procedure medicale reale

          7. Aceasta nu este cu siguranta o lista exhaustiva, iar fetisismul medical poate fi asociat in unele cazuri si cu BDSM  

 

Cum exploram fetisul?

 

Daca tu sau partenerul tau incepeti sa explorati un fetis medical, recomandat ar fi sa faceti pasi mici la inceput. Ultimul lucru pe care il vreti este sa ajungeti in holul unui spital adevarat. 

Incepeti cu introducerea elementelor de incepatori in jocul vostru, poate o lenjerie cu tema de asistenta sexy sau niste manusi de latex.

Puteti progresa apoi catre jucarii ca WARTENBERG WHEEL , iar pentru cei mai experimentati recomandam irigatoare, speculumuri din inox sau alte produse din gama noastra care sunt pe placul vostru.

Tineti minte sa explorati fetisul intr-o maniera sigura, matura si consensuala, astfel incat fiecare participant se va astepta la o seara plina de peripetii!

 

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.