fetish * Sex Shop Erotic24

pe pagina
Setati descendent
 1. Totul despre fetisul cu picioare

  Cu totii ne dorim atentie in dormitor din cap pana in picioare. Unii dintre noi mai mult in partea a doua.
  Adesea intalnit ca subiect de glume la televizor si in comedii, foot fetish-ul este asociat cu asa numitii “tocilari” sau cu cei mai timizi. Aceste clisee sunt insa de mult expirate si pe cat de jignitoare, atat de false. Fetisurile cu picioare sunt extrem de comune.

  Citeste mai mult......
  0
 2. Fetisurile medicale

  Pentru multi dintre noi, mersul la doctor este o adevarata povara, insa pentru altii, este din domeniul fanteziilor. La inceput, cei ce privesc din afara pot gasi fetisurile medicale putin greu de inteles. Pana la urma, majoritatea asociaza doctorii, asistentele si vizita la spital cu experientele negative, in ciuda celor de natura sexuala. 

  Citeste mai mult......
  0
 3. 7 Fantezii pe care sa le explorezi cu partenerul atunci cand este legat

  Imaginati-va urmatorul decor: luminile abia daca se vad iar lumanarile sunt aprinse si cineva scoate legaturile pentru bondage.

  Citeste mai mult......
  0
 4. Ce inseamna defapt BDSM

  In primul rand este important sa definim terminologia BDSM. Expresia BDSM este un acronim ce provine din limba engleza- Bondage & Discipline (BD); Dominance & Submission (DS); Sadomasochism (SM).

  Citeste mai mult......
  0
 5. Bondage-ul pentru cupluri

  Partenerul/a s-a confesat ca dorește sa participe in bondage-ul ușor; sau poate tu iți dorești in secret sa incorporezi in actul sexual jocuri de tip bondage. Indiferent de situație, blocajul intervine atunci cand nu vei ști de unde sa incepi. Asemanator cu alte activitați sexuale, aceste jocuri pot avea nivele diferite de aplicare. Nu trebuie sa mergi pana la capat cu jocul, așa ca nu iți face griji. Fiind incepator nici nu ar trebui...

  Citeste mai mult......
  0
 6. Fetishurile si sexul BDSM - Ce inseamna BDSM

  BDSM este un termen general folosit pentru a defini orice comportament sexual care ar putea fi considerat "pervers". Durere, constrangere fizica, emotionala si psihica, sclavie si dominare - in cercurile BDSM, bineinteles, aceste practici sunt aplicate cu acordul ambelor persoane implicate pentru placerea si satisfactia reciproca.

  Citeste mai mult......
  0
pe pagina
Setati descendent
To Top