0

Imaginati-va urmatorul decor: luminile abia daca se vad iar lumanarile sunt aprinse si cineva scoate legaturile pentru bondage.

Daca ati hotarat ca si cuplu sa faceti debutul in BDSM, atunci meritati toate felicitarile!

Este foarte placut sa aveti pe cineva pe aceeasi lungime de unda, cu care sa puteti explora impreuna aceste zone.

Ceea ce ar putea fi, insa, un impediment ar fi atunci dupa ce v-ati legat partenerul sau partenera sa ramaneti inmarmuriti, fara idei inspre a continua situatia.

Inainte de a pregati catusele, cel mai bine ar fi sa planuiti intreaga scena impreuna. Acest lucru poate clarifica ce fel de joc va excita mai mult pe amandoi, ce activitati sunt inoportune si care va fi cuvantul de siguranta.

Dar cum, planuiti actul sexual, mai exact, pastrandu-l si incitant?

 

1. Faceti un striptease

Nu este un moment mai bun decat acum pentru a face prima miscare. Avand atentia totala asupra voastra si faptul ca partenerul nu se poate misca sa va atinga va face experienta mult mai tantalica.

 

2. Folositi un tickler cu pene

Ticklerele cu pene sunt o introducere perfecta catre preludiul senzorial. Plimbatul penelor fine peste pielea partenerilor ii poate face sa tremure cu nerabdare. Atingerea delicata cu pene declanseaza terminatii nervoase ultra-sensibile, ajutand astfel la inducerea unui preludiu incredibil.

 

3. Incercati o masca pentru ochi

  Imaginati-va ca partenera este legata si va priveste in momentele de ezitare sau cum va agitati sa gasiti cat mai repede lucrurile pe care le cautati. Mastile de ochi va pot aduce un avantaj usor in avansul catre lumea BDSM. In ciuda vederii acoperite, partenerilor li se vor ascuti celelalte simturi.

 

4. Incercati o lumanare pentru masaj

Limita de topire a unei lumanari pentru masaj este mult mai joasa decat a unei lumanari de zi-cu-zi, ceea ce inseamna ca ceara picata va incalzi pielea putin, in nici un caz nu o va arde. Aceste lumanari produc un ulei foarte frumos parfumat, ideal pentru un masaj senzual. Doar turnati putina ceara pe pielea partenerei si permiteti-i sa se lase supuse degetelor dumneavoastra.

 

5. Pastrati controlul orgasmului in mainile voastre

Pe parcurs ce va indepartati de la incet inspre nebunesc, acesta ar fi un punct bun in care sa introduceti jocul orgasmelor in sesiunea de bondage. Acest pas ar putea include refuzul orgasmelor sau orgasmele fortate. Va puteti ajuta si de jucarii sau doar folositi-va mainile pentru a face magia sa se intample. Aceasta este in intregime o decizie luata intre parteneri.

 

6. Ce parere aveti despre o palmuiala?

Cand este facuta corect, aceasta va poate introduce in cu totul alta lume de senzatii, declansand o cantitate serioasa de endorfine.

Tineti minte: pastrati acest joc pentru zonele de jos mai carnoase ale corpului, cum ar fi fesele si coapsele. Intotdeauna incepeti mai usor inainte de a folosi miscarile sau accesoriile mai grele.

 

7. Aduceti calusul!

Linistea este de aur, si nu de putine ori, incredibil de sexy!

Un calus poate duce situatia la nivelul urmator, astupand fizic gemetele partenerilor, dar fiind de ajutor si pentru dominarea acestora mentala. Sunt multe tipuri de calusuri dar cele cu bila sunt printre cele mai populare. Pot fi calusuri pentru incepatori, participanti experimentati sau oricine dintre aceste doua categorii.

 

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.