0

                            

          Pentru majoritatea oamenilor, cuvintele „electricitate” si „organe genitale” nu trebuie combinate niciodata. Ni s-a spus inca de la o varsta frageda ca electricitatea este periculoasa si ca, daca intram in contact cu aceasta, ne va rani. Desi nu va sfatuim sa va urcati pe o centrala electrica pentru senzatii sexuale intense, este posibil sa va bucurati de sexul electro in deplina siguranta.

          Electro-sexul este un mod de a stimula organele genitale si zonele erogene cu o cantitate sigura de energie electrica. Corpul uman este in mare parte format din apa, deci este un excelent conductor al acestei energii electrice.

          Pentru placerea electrizanta care promite sa ofere rezultate socante de fiecare data, sexul electro este o necesitate!

          Aplicand o jucarie sexuala sau un tampon conductiv pe corp, electricitatea poate trece prin celulele nervoase creand tipuri de senzatii pulsatorii, aproape vibrante.

Ce fel de senzatii produc jucariile cu socuri electrice?

          Acest tip de joc ofera placere orgasmica si euforica, dar promite, de asemenea, sa ofere satisfactie sadica. Sexul electro nu este intotdeauna legat de durere, dar daca va intereseaza acest lucru, va garantam ca nu veti ramane dezamagiti.

          Pe setarile inferioare, experienta este complet transformata, de fapt, unele niveluri sunt atat de slabe incat abia simtiti o furnicatura.

          Pe masura ce cresteti intensitatea, aceasta furnicatura creste si incepe sa gadile. Sarcina electrica stimuleaza terminatiile nervoase. Imaginati-va cum va simtiti a fi tachinat si gadilat de-a lungul formelor. Acum imaginati-va o vibratie blanda care urmeaza senzatiei de gadilare.

          La setari moderate, gadilarea se simte mai ferma si furnicaturile cresc, simtindu-se asemanator unui vibrator de mare putere. Terminatiile nervoase devin mai excitate si stimularea se simte mai ferma. Aceste setari sunt adesea folosite pentru jucariile inserabile si multi fani spun ca experienta este similara cu utilizarea unei jucarii sexuale vibrante, dar nivelul de stimulare este sporit.

          La setari de putere ridicata, senzatia este de ace puternice si poate intepa usor.

          Ar trebui sa incepeti intotdeauna cu putere joasa si sa cresteti incet intensitatea, acest lucru va permite sa gasiti cea mai buna setare pentru dumneavoastra.

          Majoritatea jucariilor sexuale electro sunt fabricate din aluminiu sau alt metal extrem de conductiv, permitand energiei sa circule cu usurinta.

          Cel mai important lucru de retinut cu sexul electro este ca va fi diferit pentru toata lumea - in timp ce unii vor savura noile senzatii, altii le vor gasi prea puternice. Incepeti usor si experimentati cu jucarii noi la intensitati mai mici.

 

                                               

 

                                                                                  Intrebari frecvente despre Electro Sex

Care sunt pericolele utilizarii jucariilor electrosex?

          Aceasta este intotdeauna prima intrebare pe care oamenii o pun. Electricitatea permisa prin dispozitivele electro sex este minima si poate fi comparata cu cea a unei unitati TENS (electr-neuro-stimulare subcutanata), asa cum este utilizata in spitale.

         Electro-sexul poate fi savurat in siguranta in propria casa, dar exista cateva masuri de precautie de luat:

  • Nu utilizati o unitate de electrostimulare daca aveti probleme cardiace sau aveti instalat un stimulator cardiac;
  • Nu utilizati dispozitive de electrostimulare in timpul sarcinii;
  • Nu utilizati dispozitive de electrostimulare deasupra taliei;
  • Nu utilizati jucarii cu socuri electrice atunci cand va simtiti obositi, deshidratati, subnutriti sau pur si simplu nu aveti o stare generala buna;
  • Nu utilizati jucarii sexuale electro pe pielea iritata.

          Folositi un lubrifiant pe baza de apa (pentru jucariile ce se folosesc intern) sau gel electroconductor (pentru jucariile ce se ataseaza pe piele) pentru a creste sensibilitatea si a evita orice iritare a pielii.

          Asigurati-va intotdeauna ca alimentarea este oprita in timp ce aplicati un dispozitiv pe corp (inclusiv in timp ce introduceti un dildo sau un plug).

          Gelul electroconductiv raspandeste uniform stimularea. Ar trebui sa utilizati gel conductiv numai pe accesoriile externe si numai acolo unde este recomandat. Jucariile dumneavoastra ar trebui sa explice unde poate fi aplicat gelul conductiv, deci verificati intotdeauna mai intai instructiunile.

          Pentru accesorii interne, utilizati in schimb putin lubrifiant pe baza de apa.

          Cand vine vorba de echipamentul pe care il utilizati va rugam sa:

  • NU folositi o sursa de energie improvizata;
  • NU utilizati niveluri de putere sau tensiune mai mari decat cele recomandate de producatorul dispozitivului;
  • NU utilizati dispozitive care au fost deteriorate in vreun fel;
  • NU utilizati instrumente de electrostimulare care nu sunt concepute pentru jocuri erotice.

Pot folosi lubrifiant din silicon cu accesoriile?

          Siliconul este un material izolant, deci nu este ideal. De asemenea, multe accesorii sunt fabricate din silicon, iar suprafata acestor ar putea fi degradata de lubrifiantul pe baza de silicon. Lubrifiantul pe baza de apa va ajuta la insertie si conductivitate si este compatibil cu toate materialele jucariilor.

La ce servesc inelele de cauciuc din jurul bazei unor accesorii?

         Inelele de cauciuc de la baza jucariei dumneavoastra actioneaza ca izolatoare. Aceasta inseamna ca nu conduc electricitatea. Izolatorii va permit sa manevrati o jucarie fara sa simtiti incarcatura electrica, asigurandu-va ca stimularea este concentrata doar acolo unde doriti.

Cum imi pot curata accesoriile?

        Foarte usor. Deconectati-le si pur si simplu curatati-le cu apa si solutie antibacteriana pentru jucarii sexuale. Nu sunt electrice, deci atata timp cat le lasati sa se usuce bine inainte de a le conecta din nou, totul va fi bine. Asigurati-va ca le uscati bine inainte sa le depozitati.

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.