0

Stimularea anala poate fi una dintre partile cele mai importante a unei vieti sexuale implinite. Una dintre cele mai populare jucarii sexuale pentru sexul anal sunt dildourile anale. Unul dintre principalele criterii de care trebuie sa tii cont in alegerea unui dildo anal este baza acestuia. Anusul, spre diferenta de vagin, poate crea adevarate neplaceri, de exemplu prin "scaparea" accidentala a unui obiect sau unei jucarii sexuale neadecvate - trebuie folosite doar jucarii sexual creat special pentru stimularea anala. Acestea au baza lata, impiedicandu-le sa scape in interior, tocmai pentru evitarea accidentelor neplacute.

Un alt criteriu important in alegerea unei jucarii anale este materialul din care este confectionata. Alege ceva cu textura neteda si foarte usor de curatat, cum este siliconul, jelly-ul sau sticla.

Anumite jucarii destinate stimularii anale pot avea un design excentric sau diferite texturi, asta va face ca intretinerea si curatare jucariei sa fie un adevarat cosmar. Tine cont de asta cand alegi sa cumperi o jucarie pentru sexul anal.

Totusi, poti alege orice tip de jucarie anala, indiferent de cat de complicat este forma sa sau din ce material este confectionata prin simpla folosire a unui prezervativ, pe care il poti pur si simplu arunca dupa folosire. Usor, simplu si foarte igienic.

Dimensiunea jucariei anale este de asemenea incredibil de importanta, mai mult diametrul decat lungimea. Pentru incepatorii in tainele sexului anal este cel mai indicat sa foloseasca un dildo cu diametrul de 1-2 cm. Sexshop -ul nostru ofera jucarii anale special pentru incepatori.

JUCARIILE SEXUALE PENTRU SEX ANAL

Sexul anal si stimularea zonei anale nu mai constituie de mult un subiect tabu. Desi nu sunt la fel de populare ca celelalte produse pentru adulti, jucariile pentru stimularea anala sunt intr-o continua crestere.

Acest tip de sex constituie noua frontiera sexuala pentru majoritatea oamenilor in ultimul timp, din ce in ce mai multi adulti aleg sa incerce placerea pe care o poate oferi stimularea zonei anale.

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.