Setări de confidențialitate

Folosim cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

logo_small
Cos0

De ce ar trebui sa te masturbezi chiar acum!

    Te-a intrebat cineva de ce te masturbezi? Pare o intrebare ciudata, nu? Cu siguranta este evident de ce.  Se simte grozav, amelioreaza frustrarea sexuala, iar unii dintre noi chiar o facem pentru a pierde timpul!

    Dar ce-ar fi daca ti-am spune faptul ca joaca de unul singur poate avea beneficii in mai multe domenii ale vietii tale decat iti poti da seama?

    Avand impact pozitiv asupra sanatatii, starii de spirit, vietii sexuale si multe altele, masturbarea s-a dovedit, din nou, unul dintre cele mai sanatoase obiceiurile ale noastre, ale oamenilor in general.

    Pentru a afla de ce o masturbare pe zi poate tine medicul la distanta, continuati sa cititi.

 

    S-ar putea sa sune ciudat, dar vei fi surprins sa afli cat de bine poate face o joaca solo de calitate! Studiile au descoperit ca barbatii care ejaculeaza de mai mult de patru ori pe saptamana au o treime mai putine sanse sa contracteze cancerul de prostata iar la femei  orgasmele obisnuite pot ajuta la prevenirea infectiilor cervicale si a infectiilor urinale.

 

    Nu este nicio surpriza sa afli ca masturbarea te face sa te simti bine, dar impactul dureaza mult mai mult decat momentul orgasmului. S-a constatat ca dopamina eliberata atat in ​​creierul masculin, cat si in cel feminin are un efect de diminuare a simptomelor asociate cu depresia, iar expunerea periodica poate avea un efect pozitiv general asupra bunastarii emotionale. Deci, te poti bucura de tine, de corpul tau, cu adevarat.

 

    Mult prea multi oameni asociaza masturbarea cu o lipsa de sex, dar aici nu este cazul. Dimpotriva, este bine stiut ca masturbarea poate face sexul mai bun, mai satisfacator.  Pentru barbati, masturbarea  poate fi folosita pentru a capata rezistenta in timpul partidei cu o partenera. Toate acestea duc la o intelegere mai buna intre parteneri si te invata sa constientizezi mai bine natura unica a corpului tau.

    Asta inseamna ca atunci cand esti cu un partener, il puteti informa mai bine si mai usor ce functioneaza si ce nu functioneaza pentru tine.

 

    Doua dintre cele mai frecvente efecte negative asupra sanatatii mintale a unei persoane sunt stresul si lipsa de somn. Avem cu totii vieti atat de aglomerate, alergam mult prea mult, muncim mult prea mult, fara sa ne dam seama.

    Mai intai - dormi. Endorfinele mentionate anterior, eliberate in timpul orgasmului, au efecte minunate de relaxare, iar ca bonus suplimentar de scadere a tensiunii arteriale, masturbarea ar putea fi doar ceea ce trebuie sa inchei o noapte odihnitoare.

    De asemenea, multi oameni gasesc o corelatie intre a sta o perioada fara sa aiba parte de orgasm si nivel de stres suferit, asa ca atunci cand simti greutatea vietii pe umeri, incearca sa iei lucrurile in mainile tale, la propriu.

 

    Poate fi evident, dar este destul de greu sa ramai insarcinata (sau sa lasi pe cineva insarcinata) daca te joci de unul singur. Nu numai ca masturbarea este mai sigura decat sexul (nu trebuie sa va faceti griji pentru bolile cu transmitere sexuala), dar poate fi la fel de satisfacatoare (chiar mai mult pentru multi oameni).

    Indiferent daca ai sau nu un motiv, corpul iti este la dispozitie pentru a a-ti produce placere si nu ai niciun motiv sa nu faci acest lucru.

   Asa ca, data viitoare cand vrei sa te arunci in marea de placere a unei masturbari perfecte, adu-ti aminte de acesta lista a beneficiilor si satisfactia va fi si mai mare.