0

Jucariile sexuale sunt sigure pentru uzul corporal, dar pot fi destul de reactive atunci cand sunt puse langa alte materiale. Este vital sa fii atent atunci cand iti depozitezi jucariile sexuale. Daca amesteci jucariile sexuale (in special cauciuc, latex, TPE), este posibil sa descoperi in curand ca acestea incep sa fie diforme.

Insistam cat de important este sa-ti depozitezi jucariile sexuale separat daca nu vrei o surpriza neplacuta data viitoare cand ajungi la jucaria ta preferata .

Pastrandu-ti jucariile depozitate complet separat, te vei asigura ca acestea dureaza cat mai mult timp, maximizandu-ti distractia!

Multe jucarii sexuale vin acum cu propriile pungi si cutii speciale, permitandu-ti sa le depozitezi individual.

O modalitate ieftina si vesela de a-ti depozita jucariile sexuale este sa folosesti cutii de carton, plicuri sau saculeti pentru a te asigura ca materialele nu se ating.

 

DA...

  1. curata jucariile inainte de a le depozita
  2. verifica jucarii pentru daune inainte de a le pune deoparte
  3. depoziteaza fiecare jucarie separat

NU...

  1. depozita jucariile impreuna
  2. permite niciuneia dintre jucarii sa se atinga una de cealalta
  3. pune jucariile deoparte inainte ca acestea sa fie complet uscate.

 

 

Jucariile din materiale poroase, cum ar fi cauciucul, sunt mai susceptibile de a acumula bacterii, mucegai, cu exceptia cazului in care le cureti in mod corespunzator.

Jucariile sexuale neelectrice, cele fara motor incorporat (dildourile, dopurile anale, bilele anale), poroase, pot fi curatate eficient prin utilizarea sapunului antibacterian fara parfum. Clateste apoi cu apa calda si lasa dispozitivele sa se usuce in mod natural intr-un mediu igienic.

Daca o jucarie neelectrica este fabricata din material neporos, cum ar fi silicon, sticla, ABS (un plastic dur) sau metal, curat-o cu sapun si apa calda. Jucariile din sticla borosilicata, silicon si metal pot fi fierte timp de trei sau patru minute pentru o dezinfectie temeinica.

Jucariile electrice (cu motor) pot fi curatate cu apa si sapun, dar evita orice submersiune in apa, cu exceptia cazului in care produsul este declarat in mod specific ca fiind rezistent la apa. O jucarie electrica non-impermeabila trebuie curatata bine folosind un prosop umed. Se lasa sa se usuce complet intr-o zona curata, inainte de a se depozita.

In toate cazurile, pentru o dezinfectare mai rapida si confortabila, se pulverizeaza o solutie speciala pentru curatarea jucariilor sexuale, se asteapta cateva secunde si apoi se sterge cu un material moale. Aceste solutii au proprietati de igienizare si dezinfectare, pregatindu-ti jucaria in doar cateva secunde pentru urmatoarea runda de joc.

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.