0

După articolul anterior am simțit nevoie de unul nou, realizat pentru bărbați care vor să iși cucerească femeia din viața lor folosind un mic ghid pentru realizarea unui sex oral perfect.

Poate că ești experimentat și nu faci parte din categoria de mai sus, dar cu siguranță iți vor prinde bine cateva sfaturi și idei ca să te asiguri că faci tot ceea ce poți ca să indeplinești cele mai intime dorințe și fantezii care ii trec prin minte. Dacă e prima dată cand citești despre subiectul acesta, bine ai venit! Din acest moment vei fi bărbatul ideal din visul oricărei femei!

 

INAINTE DE SFATURI, HAIDEȚI SĂ VEDEM CE INSEAMNĂ CUNNILINGUSUL MAI EXACT

Arta fină de a face dragoste cu vaginul femeii tale folosindu-ți limba și gura. E printre puținele lucruri minunate care le poți face pentru ea. O va face să se simtă iubită, admirată și sexy, iar in plus va atinge orgasmul mult mai repede și acesta va fi mult mai puternic. Nu este nimic mai excitant pentru o femeie decat a știi că partenerul găsește că are un gust plăcut.

 

SĂ NE FAMILIARIZĂM CU SEXUL PARTENEREI

Clitul sau clitorisul este un mic 'buton' de carne roz situat in joncțiunea din partea de sus a labiilor interioare ale unei femei. Băieți, acest lucru reprezintă butonul magic și locul unde orgasmul se produce cel mai des. Poți realiza un sex anal sau vaginal perfect dar in final, butonul acesta declanșează toată acțiunea!

Majoritatea femeilor realizează că bărbații sunt interesați de mirosul sau gustul lor. Acesta poate varia de la un gust plăcut acru sau către unul mai apropiat uric.

Puteți lua in considerare un lucru foarte important. Spre exemplu dacă ea a fost foarte activă fizic recent sau nu a făcut baie/duș de curand gustul și mirosul poate fi mult mai impregnant. Pentru cațiva bărbați acest lucru poate fi grozav.

Dacă ești ingrijorat de asta puteți face un duș sau o baie impreună, un vagin curat poate fi pregătit mai bine pentru un cunilingus(sex oral) reușit. Aceste mici lucruri, cum ar fi gustul și mirosul poate fi doar in mintea partenerei, astfel că un duș sau o baie o vor ajuta să iși calmeze gandurile și să se relaxeze aducand astfel mai multă plăcere pentru amandoi.

In plus, o intalnire ce incepe cu o baie fierbinte și doi parteneri excitați sigur sună mult mai bine, nu? Puteți găsi pe site-ul nostru o varietate de spumante, sau uleiuri de masaj care vă vor ajuta să intrați in starea de spirit.

Hei, in cazul in care mirosul sau gustul nu e exact ce ți-ai imaginat tu, recomandarea noastră este să nu te plangi de asta, mai ales in momentul acțiunii. E un moment vulnerabil pentru orice femeie iar atacul tău va fi ingrozitor.

Poți folosi un lubrifiant special ce va realiza un gust și un miros extraordinar de plăcut de asemenea. Acesta il poți găsi la noi pe site, iar aromele existente sunt pentru toate gusturile. Le puteți gasi cu ușurința aici.

 

ACORDĂ TIMP ȘI PUNE INTREBĂRI

A pune intrebări este la fel de important ca și cunilingusul in sine, așa că nu trebuie să iți fie frică de ele. Intr-un fel, fiecare zonă a vaginului este diferită iar stimularea poate varia pentru fiecare femeie. Oricum ar fi, acest lucru va arăta cat de important este pentru tine ceea ce faci și ea va dori să ajute. Las-o să iți ghideze mainile și gura, iar dacă va incepe să iși poziționeze vaginul cat mai apăsat de gura ta, frecandu-se ușor, nu te opri din ceea ce faci in acel moment sau nu face nimic diferit.

Cheia este să o poți face să atingă orgasmul in repetate randuri, folosindu-ți limba pentru a atinge acest scop. Acesta poate fi realizat prin mișcări rapide cu limba, pe verticală avand limba intr-o poziție fermă sau prin plasarea limbii impotriva clitorisului său, și mișcări viguroase de inainte și inapoi a capului tău.

Puteți adăuga un plus de plăcere folosind un vibrator. Orice formă, culoare sau textură se va potrivi, pentru că aceste obiecte sunt cinstit vorbind, cei mai buni prieteni ai unei femei. Nu există ceva mai plăcut decat a-ți folosi limba pentru o penetrare a vaginului și in același timp o stimulare a clitorisului folosind un vibrator de dimensiuni reduse ce realizează acest lucru ritmic și rapid. Modele noastre preferate pentru a putea fi folosite simultan cu sexul oral sunt logistic mai mici, dar vă vor oferi exact ceea ce va doriți. Categoria vibratoarelor mini prezenta pe site-ul EROTIC24.RO va ajuta sa gasiți modelul dorit.

 

POZIȚII POPULARE

Dacă sunteți incepători, există cateva poziții super populare care le puteți incerca. Pentru inceput, poziția in care partenera ta este așezată pe marginea patului, iar tu te afli intre picioarele ei funcționează cel mai bine pentru că te poți poziționa unde dorești, poți chiar să stai in genunchi pe podea. Dacă ii place poziția in toate cele 4 membre, poți veni pe spate sau de sub, oricare ar fi mai ușor. De asemenea, există și bine-cunoscuta poziție de '69' care este plăcută și eficientă pentru toata lumea cu siguranță. Pentru că există atat de multe informații cu privire la subiectul de mai sus, acesta ar fi doar cele mai cunoscute.

Sunt foarte mulți oameni care consideră că au talent, dar intrebați-vă dacă intr-adevăr cunoașteți totul despre cunilingus. Un curs rapid, sau sfaturi eficiente care le puteți asimila intr-un timp scurt sunt cele mai bune metode, prin care ți-ai putea dezvolta abilitățile și prin asta cu siguranță că iți vei face fericită partenera! Ți-ai dori să știi că partenera ta se laudă cu experiența de noaptea trecută pe care a avut-o cu tine?

Bucură-te impreună cu ea de experiență și trimite-o pe culmile extazului. O merită! Cunilingusul e o abilitate delicată, necesită răbdare, dăruire și bineințeles practică pentru a obține maximul de plăcere pentru partenera ta.

 

Așa că domnilor, treceți la treabă!

 

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.