Setări de confidențialitate

Folosim cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

logo_small
Cos0

Cum folosim un Sqweel

Utilizarea unui Sqweel nu poate fi mai simpla. Atat Sqweel 2 si Sqweel Go au in comun caracteristicile de baza - acele limbi mici si fine care se rotesc la viteze diferite si pot fi controlate cu un singur deget. Ambele modele au un design perfect pentru a fi tinute in mana, fiind usor de folosit in zonele dorite. 

Toate jucariile sexuale sunt mai bune daca se folosesc cu lubrifiant, dar cand este vorba despre squeel, acesta este esential pentru a provoca acele senzatii autentice. Ideal pentru acele atingeri matasoase care creaza o experienta mai realista de sex oral este sa folositi lubrifianti pe baza de apa. Odata ce ati adaugat si lubrifiantul in mix, Sqweel va va aduce placerea la noi culmi, iar si iar.

Daca sunteti utilizatori noi ar trebui sa stiti ca sunt zeci de moduri in care puteti folosi un Sqweel. Incercati sa tineti jucaria astfel incat limbile abia sa atinga clitorisul pentru un efect de sicanare inainte de a trece la stimularea completa. Daca va simtiti aventuroasa puteti incerca sa tineti Sqweel-ul invers pentru a merge in jos pe clitoris. Acest lucru adauga o dimensiune complet noua placerii. 

Cel mai bine este, insa, sa incercati diferitele viteze alaturi de unghiuri diferite pana cand gasiti optiunea perfecta. Daca folositi Sqweel 2, nu uitati sa apasati butonul play pentru a descoperii functiile "Reverse" si "Flicker" - se simt mai bine decat in realitate! In acelasi timp, Sqweel Go este echipat cu sabloane stimulante pentru a va ajuta sa creati propriul mod de folosire. 

sqweelAceasta jucarie versatila este perfecta si pentru cupluri, ideala pentru a descoperi noi placeri impreuna. Incercati sa folositi limbile singura in timp ce partenerul se concentreaza pe alte zone sensibile, sau, daca vreti, o puteti folosi si pentru el. Plasata pe glans, aceasta are efecte asemanatoare cu cele pe care le are si pe clitoris datorita senzatiilor nervoase similare. 

Sqweel poate fi folosit pe orice parte a corpului pentru a va stimula toate zonele erogene, aduce infinite posibilitati preludiului, dar este perfect si pentru solo play.