0

Curatarea jucariilor sexuale si depozitarea acestora poate face o diferenta imensa intre pastrarea acestora pentru o perioada mai lunga de timp sau doar pentru cateva minute, asa ca in randurile de mai jos va vom explica noi cum sa aveti grija de colectia dumneavoastra.

Cum sa curatati jucariile sexuale

Pentru o igiena optima, asigurati-va ca jucariile dumneavoastra sunt curate si inainte si dupa folosire. Tot ceea ce aveti nevoie in acest proces este apa calduta, un toy cleaner de calitate si un prosop uscat sau prosoape de bucatarie. Pentru a le curata, umeziti jucariile si apoi aplicati toy cleaner. Lasati-l aplicat pentru aproximativ 30 de secunde, si apoi curatati zonele mai reliefate.

Pentru uscare le puteti pur si simplu lasa la aer, sau sa le tapati cu un prosop curat. Astfel, dupa o curatare completa, veti preveni bacteriile si praful, iar aspectul, senzatiile si chiar mirosul vor fi ca noi.

Ce sa faceti:

  • Curatati jucariile inainte si dupa fiecare folosire
  • Folositi un toy cleaner pentru mai multa siguranta
  • Scoateti bateriile si puneti capacul de la baterii inapoi inainte de curatare
  • Lasati jucariile sa se usuce complet la aer (de preferat pe un prosop de bucatarie) sau tapati cu un prosop curat

 

Ce sa nu faceti:

  • NU depozitati jucariile inainte sa fie complet uscate
  • NU lasati jucariile la uscat pe un calorifer sau o sursa de caldura
  • NU depozitati jucariile impreuna

 

Cum curatam o jucarie sexuala realista?

Jucariile realiste sunt compuse dintr-un mix de materiale facut special pentru a imita cu cat mai mare precizie pielea.

In acest caz veti avea nevoie de pudra de talc pentru ca aceste jucarii sa nu devina lipicioase. Asigurati-va ca acestea sa fie depozitate departe alte jucarii.

Pentru a verifica daca jucaria dumneavoastra este produsa dintr-un material realist ce are nevoie de extra atentie verificati specificatiile de pe pagina produsului pe site-ul nostru.

Printre materialele realiste se numara: Cyberskin, Fleshlight, Refined Touch, Virtual Skin, LoveClone, Loveskin, Magic Flesh, UR3, Realskin, Sil-A-Gel, Silk Skin, Futuoric Plus, SoftSkin, SoftTouch, True Skin, Skin Touch.

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.