Setări de confidențialitate

Folosim cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

logo_small
Cos0

Cum sa iti cureti jucariile sexuale

Curatarea jucariilor sexuale si depozitarea acestora poate face o diferenta imensa intre pastrarea acestora pentru o perioada mai lunga de timp sau doar pentru cateva minute, asa ca in randurile de mai jos va vom explica noi cum sa aveti grija de colectia dumneavoastra.

Cum sa curatati jucariile sexuale

Pentru o igiena optima, asigurati-va ca jucariile dumneavoastra sunt curate si inainte si dupa folosire. Tot ceea ce aveti nevoie in acest proces este apa calduta, un toy cleaner de calitate si un prosop uscat sau prosoape de bucatarie. Pentru a le curata, umeziti jucariile si apoi aplicati toy cleaner. Lasati-l aplicat pentru aproximativ 30 de secunde, si apoi curatati zonele mai reliefate.

Pentru uscare le puteti pur si simplu lasa la aer, sau sa le tapati cu un prosop curat. Astfel, dupa o curatare completa, veti preveni bacteriile si praful, iar aspectul, senzatiile si chiar mirosul vor fi ca noi.

Ce sa faceti:

 

Ce sa nu faceti:

 

Cum curatam o jucarie sexuala realista?

Jucariile realiste sunt compuse dintr-un mix de materiale facut special pentru a imita cu cat mai mare precizie pielea.

In acest caz veti avea nevoie de pudra de talc pentru ca aceste jucarii sa nu devina lipicioase. Asigurati-va ca acestea sa fie depozitate departe alte jucarii.

Pentru a verifica daca jucaria dumneavoastra este produsa dintr-un material realist ce are nevoie de extra atentie verificati specificatiile de pe pagina produsului pe site-ul nostru.

Printre materialele realiste se numara: Cyberskin, Fleshlight, Refined Touch, Virtual Skin, LoveClone, Loveskin, Magic Flesh, UR3, Realskin, Sil-A-Gel, Silk Skin, Futuoric Plus, SoftSkin, SoftTouch, True Skin, Skin Touch.