0

Calusurile sunt o completare distractiva si sexy la orice colectie de jucarii sexuale! Sunt perfecte atat pentru incepatori cat si pentru cei mai experimentati in jocurile de dominare si retinere. In general, sunt folosite in jocurile BDSM in scenarii de bondage, de sclavie, dar exista multe varietati de a folosi calusurile. Deci... ramane sa iti folosesti fantezia la maxim!

Exista diferite tipuri de calusuri care ofera diferite niveluri de retinere. Este important sa alegi unul potrivit pentru tine sau pentru partenerul tau. Am pregatit un ghid, care, cu siguranta, te va ajuta.

 

Calusuri cu Bila Simpla

Calusurile cu bila simpla sau, altfel-zis, ball gag, sunt cel mai des intalnite si cele mai recunoscute de oameni. Bila este pozitionata in gura purtatorului, in spatele dintilor. Aceasta pozitionare nu ii permite purtatorului sa vorbeasca, dar, totusi, acesta poate scoate sunete. Dimensiunea bilei poate varia. Astfel o alegi in functie de experienta ori in functie de preferinte.

 

Calusuri cu Bila cu Gauri

De asemenea, exista calusuri care au bila cu gauri. Acestea sunt cele mai potrivite pentru incepatori, intrucat permit purtatorului sa respire.

Calusuri Bit Gags

Modelul acestor calusuri a fost inspirat de la capastrul pentru cai. Acestea au un bit orizontal care este usor de tinut dupa dinti. Sunt mai confortabile pentru maxilar, ceea ce permite o purtare de durata. Bitul poate fi de diferite lungimi sau grosimi.

Calusuri Open Mouth O-Ring

Aceste calusuri seamana cu un calus cu bila, cu exceptia faptului ca bila este inlocuita de un inel deschis. Inelul ofera acces la interiorul gurii, astfel creste fluxul de aer si ofera posibilitatea de a experimenta cu gura supusului. Inelul poate fi din silicon, plastic sau metal si poate varia ca dimensiune. Daca este suficient de mare, prin el se pot introduce obiecte.

Calusuri Open Mouth Spider Gags

Acest tip de calusuri este o varianta a calusului cu inel. Difera prin faptul ca are pe laterale carlige care nu ii permit supusului sa intoarca inelul, astfel ofera o mai buna fixare si mai multa dominare.

Calusuri cu Dildo

Sunt grozave pentru cei mai avansati in jocurile de bondage. Aceste calusuri pot avea o bila pe interior si un dildo in exterior sau, de asemenea, pot avea un dildo dublu – un capat se afla in gura purtatorului, iar celalalt capat penetreaza. Un calus cu dildo dublu este prevazut cu un dildo mic pentru ca purtatorul sa nu se sufoce, dar, cu toate acestea, ofera senzatia unui penis pe care nu il pot scoate din gura.

Sfaturi

  • Incepe prin a folosi un calus maxim 15 minute. Apoi, poti creste timpul de purtare pe masura ce te obisnuiesti cu senzatiile.

 

  • Ca incepator, cauta calusuri care au o bila cu gauri si cu diametru mic, astfel nu vei pune prea mare presiune asupra maxilarului.

 

  • Spala calusul dupa fiecare utilizare si asigura-te ca este igienizat si dezinfectat corespunzator.

 

  • Daca ai experienta, poti trece la nivelul urmator si sa incerci un calus prevazut cu clame pentru sfarcuri sau un sistem de constrangere cu calus.

Acum ca ai aflat mai multe despre calusuri, esti pregatit/a sa incepi o calatorie incitanta in lumea BDSM-ului. Depaseste-ti limitele!

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.