Setări de confidențialitate

Folosim cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

logo_small
Cos0

Fii creativ atunci cand vine vorba despre viata ta sexuala

Fii creativ si cand vine vorba despre viata ta sexuala si alege cateva jucarii care sporesc placerea, alunga monotonia si aduc nonconformism in dormitor. Jucariile sexuale imbunatatesc categoric calitatea vietii sexuale...cu sau fara partener. 
Revenind la cupluri, un lucru este dovedit si confirmat de psihologi: cuplurile care folosesc jucarii sexuale tind sa dureze mai mult, partenerii comunica liber, fara inhibitii, manifesta mai multa incredere in ei, in partener si in relatia de cuplu in general.
Un lucru este sigur: o data ce ai incercat cateva jucarii sexuale, nu le vei abandona asa usor. Din contra, vei dori mereu sa incerci ceva nou pentru ca fiecare jucarie aduce alta senzatie corpului tau. 

Sa incepem cu cateva argumente PRO jucarii sexuale. Iata cateva beneficii aduse de folosirea repetata a jucariilor sexuale:


1. Jucariile sexuale imbunatatesc performantele sexuale
De exemplu, pentru ca femeile sa atinga cele mai inalte culmi ale placerii recomandam folosirea unui vibrator pentru clitoris, in timp ce partenerul ii face sex oral. Pentru barbati, folosirea unui masturbator anal in timp ce partenera ii face sex oral garanteaza un orgasm mai intens. Chiar si folosirea unui simplu inel pentru penis in timpul actului sexual va face diferenta pentru ambii parteneri. Singura modalitate prin care poti afla ce ti se potriveste este sa ai curiozitate si sa incerci. Asadar, gaseste inspiratia la Erotic24.ro.

2. Jucariile sexuale pentru egalitatea intre sexe: ambii parteneri au orgasm 
Probabil in viata de cuplu te-ai intalnit cu situatia in care partenera nu a ajuns la orgasm in timpul actului sexual. Pentru ca sexul nu trebuie sa aiba nimic de-a face cu stresul, uita de temerile referitoare la dificultatea partenerei de a ajunge la orgasm si stimuleaza-i zonele erogene folosind bile vaginale, pompe vaginale, vibratoare sau pompe pentru sani si bucurati-va impreuna de orgasm. Iata ce sugestii are pentru tine Erotic24.ro

3. Jucarii sexuale pentru un act sexual mai lejer, fara disconfort creat de anumite pozitii
Uita de pozitiile incomode pe care le foloseai pentru a stimula anumite zone erogene folosind degetele, mainile, gura. Concentreaza-te pe ceea ce este important: orgasmul si jocul sexual. Folosind jucariile sexuale poti uita de pozitiile incomode, de crampe musculare si efortul suplimentar inutil depus pentru a-ti satisface partenerul sau partenera.

4. Jucariile sexuale pentru o viata sanatoasa, fara stres si tensiuni
Se stie deja, orgasmele intense reduc stresul din viata de zi cu zi si ne elibereaza de tensiuni. Asadar le poti asorta cu un mic dejun sanatos pentru o zi perfecta, sau cu cina pentru un somn linistit.

5. Jucarii sexuale pentru relatii la distanta si sex la telefon
Poate esti nevoit pentru o vreme sa stai departe de partenerul sau partenera ta sau pur si simplu preferi o relatie la distanta. Solutia: sexul la telefon si jucariile sexuale.

Esti incepator cand vine vorba despre jucarii sexuale? Iata ce poti face cu ele concret:


Stimularea clitorisului

Exista femei pentru care este extrem de dificil sa ajunga la orgasm fara stimularea clitorisului. Un vibrator va aduce in doar cateva minute o femeie la orgasme de intensitate maxima si credem ca este o idee excelenta pentru un preludiu de nota 10. Alege intre un vibrator clasic, unul realist, sau un vibrator pentru clitoris.

 

Stimularea Punctului G


Un orgasm vaginal este foarte diferit de unul clitoridian si pentru asta ai nevoie de o alta jucarie: un dildo care va deveni cel mai bun prieten al tau. Dildo-urile sunt jucarii sexuale destinate atat pentru penetrarea vaginala cat si anala. Spre deosebire de vibratoare, dildo-urile nu ofera vibratii, nefiind prevazute cu diferite tipuri de motorase, ceea ce inseamna ca niciodata nu vei duce grija bateriilor, mai ales in momente cruciale. Poti alege vibratoare din sticla sau silicon pentru stimularea punctului G, sau dildouri pentru penetrare vaginala si anala.

 

Stimularea anala

Jucariile sexuale pentru stimulare anala sunt eficiente pentru barbatii si femeile care doresc vibratii in jurul anusului sau penetrare completa. Stimulatoarele pentru prostata sunt o idee grozava pentru barbati.
Iar pentru femei oferta este si mai diversificata: bile, dildouri, vibratoare, dopuri.
Nu uita de lubrifiantii anali.

 
Stimularea penisului si testiculelor

Stimularea sexuala la nivelul penisului si a testiculelor poate fi adaugata ca bonus pentru sexul oral. Inelele pentru penis sunt dispozitive proiectate pentru a face penisul mai mare si mai ferm, sa-l pastreze in erectie pentru o perioada mai lunga de timp, sa intarzie ejacularea si sa ajute la sporirea orgasmul.
Mai poti incerca si mansoanele pentru penis, dispozitive concepute pentru a fi purtate pe penis, pentru a intensifica senzatiile ambilor parteneri. Si sa nu uitam si de stimulatoarele pentru prostata.


Stimularea sanilor

Pompele pentru sani sunt jucarii sexuale concepute pentru marirea placerii sexuale in cazul femeilor. Acestea se aplica direct pe sani sau sfarcuri pentru a crea aspiratie si pentru creste fluxul de sange. Placerea este garantata.

 

 

 


Pozitii sexuale noi


Piesele de rezistenta din categoria jucariilor sexuale de la Erotic24.ro sunt piesele de mobilier, masinile pentru sex, canapelele si fotoliile gonflabile, prevazute cu vibratoare sau cearsafurile din latex. Inspira-te aici.

 

 

 

 

Exercitiile Kegel


Aparute la sfarsitul anilor '40 si numite astfel dupa numele doctorului ginecolog Arnold Kegel, exercitiile Kegel ajuta femeile sa controleze adancimea si viteza penetrarii penisului si ajuta la cresterea intensitatii circulatiei sangelui in zona rectala si vaginala. Astfel femeile reusesc sa se excite mai repede iar placerea de a face sex creste. Merita sa arunci o privire la colectia Kegel de bile vaginale de la Erotic24.ro.