0

           

         Sfarcurile sunt zone foarte sensibile atat pentru femei cat si pentru barbati. In timp ce majoritatea persoanelor iubesc sa fie mangaiate si linse pe sfarcuri in timpul actului sexual, poti experimenta ceva mai mult decat sa le ciupesti. Clamele pentru sfarcuri sunt accesorii ce te vor face sa murmuri: doare atat de bine! Erotic 24 iti ofera o gama variate de produse pentru acest timp de stimulare si iti prezinta cateva sfaturi pentru cum trebui sa incerci in mod eficient aceste jucarii sexuale.

Testeaza clamele pentru sfarcuri

      Inainte de a le atasa pe sani, incepe cu o zona mai putin sensibila pentru a simti forta de strangere a acestora.  Daca iti prinzi degetul in ele si simti durere, in mod evident ca pentru sfarcuri aceste clame sunt mult prea puternice si trebuie sa gasesti clame mai slabe sau ajustabile. Cele din urma sunt cele mai convenabile deoarece poti seta tensiunea in functie de preferinte, de nevoile tale, de experienta cu aceste ustensile. Incepe mai intai cu cea mai slaba presiune si mareste pe masura ce esti pregati. Acestea iti permit sa descoperi cum clamele pentru sfarcuri functioneaza si sa experimentezi senzatiile oferite.

 

Fixarea pe sfarcuri

       Inainte de a-ti pune clamele, trebuie sa te asiguri ca si sfarcurile tale sunt pregatite. Daca nu sunt erecte, ocupa-te cateva minute pentru a le mangaia pana vor fi suficiente de excitate. Odata ce sunt pregatite, poti atasa usor si clamele. Ajusteaza-le daca ai nevoie sa cresti sau sa descresti presiunea pentru o potrivire perfecta.

 

 

 

Purtarea clamelor

      Aceste jucarii pentru sani nu ar trebui purtate timp indelungat. Intrerup fluxul de sange din sfarcuri si pot cauza probleme daca le porti o noapte intreaga, oricat de bine s-ar simti. Recomandam folosirea lor pentru 20-30 de minute, cu pauza de 20-30 de minute inainte de a le pune din nou.

 

 

 

 

Utilizarea jucariilor

         In timp ce aceste jucarii sunt fixate, poti continua stimularea zonei sensibile in nenumarate feluri. Unele clame au atasate diferite accesorii pentru un design deosebit, altele sunt unite de un lant la care se ataseaza diferite greutati sau care se leaga de un calus si zgarda pentru a experimenta diferite jocuri si senzatii. Incearca clamele cu vibratii si te vei declara fana pe viata a acestor dispozitive dragalase.

           

 

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.