Setări de confidențialitate

Folosim cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

logo_small
Cos0

Cele mai sexy mirosuri dovedite stiintific

Ati simtit vreodata mirosul cuiva si acest lucru a facut aceasta persoana sa devina irezistibil de atractiva? Sa stiti ca aceasta este o situatie des intalnita; exista o legatura intre seductie si miros la fel de veche ca si civilizatia noastra.

Partea stiintifica: atunci cand o mireasma ne stimuleaza receptorii din nas, acesta paseaza stimuli electrici catre creier, care ii interpreteaza ca si miros. Simtul mirosului nostru este de 10 000 de ori mai puternic decat orice alt simt, si recunoasterea mirosurilor este imediata.

Psihologii cred ca partea creierului care proceseaza mirosul este si partea care proceseaza emotii - iar diferite miresme ne pot face sa ne simtim stimulati, intrigati si chiar si excitati.

Avand acestea in minte, iata cateva din cele mai sexy arome care, dovedit stiintific, va vor aduce in dispozitia necesara si nu numai.

trandafir

  1.  Trandafiri

 Trandafirii contin o substanta chimica   numita Phenylethylamina, sau PEA.

 PEA contine aminoacizi care ne   incetinesc caderea hormonilor fericirii,   ajutandu-ne cu siguranta sa ramanem   fericiti si sa emanam emotii de   dragoste.

Pentru o experienta completa afrodisiaca puteti incerca mini-lumanarile pentru masaj Shunga.

 

  1. Vanilie

   Vanilia este un afrodisiac natural. Heliotropina - substanta chimica gasita in vanilie - este atragatoare atat pentru barbati cat si pentru femei.

Vanilia are un efect sedativ si confortabil, care va ajuta sa va simtiti relaxati si intr-o dispozitie pentru dragoste.

Uleiul de masaj de vanilie de la Plaisirs Secrets stimuleaza si amplifica placerea ambilor parteneri in jocurile fierbinti ale preludiului.

  1. Fructe / Citrice

Parfumurile de fructe, in special cele citrice, va pot da un impuls de energie si vigilenta atunci cand vine vorba de experiente pasionale. Un studiu japonez spune ca 10 minute de miros de citrice va poate influenta starea de spirit timp de 30 de minute.

Bucurati-va de o seara pasionala impreuna cu partenerul folosind sarea de baie SHUNGA Exotic Fruits sau crema de masaj sarutabila

  1. Menta

Nefiind neaparat un miros pe care il asociati cu ceva sexy, menta este o aroma energizanta care induce senzatii incitante.

Astfel, ne este usor sa deducem de ce Lichidul Stimulant Mint 10ml ne poate provoca simturile in cele mai intime contexte.

  1. Ciocolata

La fel ca si trandafirii, ciocolata - una dintre cele mai ravnite gusturi ale planetei - contine deasemenea PEA, care explica si de ce nu ne putem satura de ea. Desi mirosul acesteia nu a declansat raspunsuri deosebit de sexuale de la participantii la studiu, cele mai puternice efecte le are atunci cand este mancata.

Ciocolata era stimulatorul fortifiant al lui Montezuma, care obisnuia sa bea in jur de 50 de cupe zilnic inainte sa viziteze haremul de sase sute de femei.

Incercati prezervativele Amor Chocolate pentru serile delicios de speciale.