0

Ok, deci probabil ca esti la curent cu propriile tale zone erogene - acele zone dulci super-sensibile care cer sa fie mangaiate, tachinate si atinse.

Buzele, degetele si alte zone ale corpului nostru se descurca foarte bine atunci cand vine vorba de a starni zonele noastre sau... ale altcuiva.

Dar daca ti-am spune ca o jucarie poate duce lucrurile la un nivel cu totul nou, adaugand o multime de texturi si senzatii noi?

 

Areola si sfarcurile

Stiai ca aceeasi parte a creierului este responsabila atat pentru stimularea organelor genitale cat si pentru stimularea sfarcurilor?

Incepand cu o atingere usoara, puteti folosi gura, limba sau un mic vibrator glont pentru a stimula aceste zone fierbinti (de ce sa nu adaugati niste uleiuri pentru sfarcuri pentru un efect de racire sau incalzire instantaneu?).

Pentru ceva diferit, un pamatuf sau clemele pentru sfarcuri ar incinge spiritele. Insa, acest lucru depinde de preferintele partenerei tale, daca ii place soft sau hard.

Daca ii place ceva mai...diferit, atunci investitia in niste pompe pentru sfarcuri este o idee uimitoare pentru a o aduce cu adevarat la un nivel de excitare superior.

Puteti folosi chiar si o pompa pentru clitoris pentru a intensifica irigarea sangelui in acea zona, ceea ce face ca atat sanii cat si clitorisul sa devina mult mai sensibile.

Iata cateva produse care te pot interesa:

 

Gatul

Gatul este atat de sensibil, incat chiar si cea mai mica atingere va poate trimite intr-o frenezie. Misca-ti degetele sau o jucarie ce vibreaza incet pe partea din spate a gatului partenerului. Mutat-te apoi pe spatele urechilor pentru a descoperi alte zone sensibile.

Iata cateva produse care te pot interesa:

 

Clitoris

Cum sa nu mentionam tocmai acest loc magic al femeii? Acest mic punct de placere are 8000 de terminatii nervoase in el si recomandam sa-i aratam tot meritul cuvenit.

Incepeti cu ceva nou, cum ar fi un balsam pentru orgasm sau gel care face furnicaturi si ajuta la crearea senzatiei

In continuare, un vibrator pentru clitoris bun este obligatoriu pentru toate femeile. Creaza senzatii incredibile si poate fi folosit atat in partidele solo cat si impreuna cu un partener.

Daca doriti sa aveti o dubla senzatie stimuleaza in acelasi timp clitorisul si punctul G si... WOW! Trebuie neaparat sa traiesti senzatiile pe care ti le ofera o asemenea experienta!

Iata cateva produse care te pot interesa:

 

Prostata

Aceasta este o glanda de dimensiuni mici care se afla in interior, la baza penisului si este accesibila prin anus.

Nu te speria, jucariile concepute pentru stimularea prostatei va indeparteaza disconfortul si munca grea.

Incercati un messenger de prostata cu un lubrifiant anal specializat, care ajuta la relaxarea anusului si asigura o penetrare anala placuta, fara durere

Iata cateva produse care te pot interesa:

Piele

 Cel mai mare organ al corpului, pielea, poate fi intens stimulata si in plus, in acelasi timp, se stimuleaza si multe alte zone erogene.

 Recomandam pentru un astfel de rasfat seturile pentru cuplu care contin diferite obiecte stimulatoare ce iti va face ca fiecare particica de pe corpul tau sa tremure de emotie.

Iata cateva produse care te pot interesa:

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.