0

           Te-ai hotarat sa oferi in dar o jucarie sexuala. Pentru un prieten apropiat sau pentru partenerul de viata. Excelent! Daca atunci cand ai achizitionat una pentru tine nu a fost deloc dificila alegerea, pentru un cadou este nevoie de mai multe informatii, de mai mult timp si pregatire.

           Jucariile sexuale nu sunt cadouri obisnuite. Iar tratandu-le ca pe ceva normal totul poate sfarsi intr-o moment jenant, incomod, prietenii destramate sau mai rau. Insa cu o documentare corecta o jucarie sexuala poate schimba viata oricui in mai bine- facand -ul un cadou mai bun decat un parfum sau o cravata. Mai jos gasesti cateva sfaturi pentru a transforma o jucarie sexuala intr-un succes si nu un dezastru.

                            

 

Cunoaste foarte bine destinatarul cadoului

            Jucariile sexuale nu sunt pentru toata lumea. Inainte sa cumperi un vibrator iepuras, intreaba-te cat de bine il stii pe cel caruia vrei sa-i oferi cadoul. Este o jucarie sexuala un lucru ofensator pentru religie sau pentru principiile persoanei respective? Va crea probleme in viata acestuia de cuplu sau chiar in relatia voastra de prietenie? Cat de des discutati despre viata voastra sexuala? Ati vorbit vreodata despre jucariile sexuale? Cunoscand foarte bine dinainte preferintele destinatarului iti poate salva banii si mai ales relatia ta cu el.

 

Ofera un cadou pe gusturile lui

             Daca te-ai hotarat pana la urma sa faci cadou o jucarie sexuala, asigura-te ca va fi ceva ce chiar poate folosi. Daca il daruiesti unui prieten alege ceva potrivit gusturilor si pretentiilor lui. De exemplu, nu cumpara o jucarie anala pentru cineva care ar jura ca nu a facut sau va face sex anal. Daca vrei sa daruiesti partenerului de viata, uita-te dupa jucarii ce le puteti utiliza impreuna.

 

Locatia si momentul potrivit

             Locul si contexul in care te hotarasti sa oferi cadoul este un element foarte important in acest proces. General vorbind, ar trebui sa fie un loc linistit si discret, doar tu si persoana respectiva. Recomanda deschiderea cadoului acolo si atunci. Nu vrei sa aduca acasa vibratorul de 20 de cm si sa-l deschida in fata familiei. Nu oferi o jucarie sexuala cadou nici macar la petrecerea de Craciun a firmei. Oricat de haios ar parea, cei de la resurse umane nu ar privi cu ochi buni gestul tau.

 

Incepe cu pasi mici

            Daca oferi o jucarie partenerului, exista sanse sa o refuze la inceput. Explica-i ca aceasta nu trebuie sa va inlocuiasca pe niciunul dintre voi ci doar va condimenta viata voastra sexuala. Nu alege o jucarie cu o forma bizara sau cu functii mult prea complexe. Un material placut la atingere, un design minimalist au sanse sa fie acceptate mult mai usor. Introduce-o in jocul vostru pasional incet si observa reactiile partenerului. Daca in continuare este ezitant, pune-o departe  pentru un timp si incearca alta data, atunci cand va fi si el cu adevarat pregatit.

 

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.