Setări de confidențialitate

Folosim cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

logo_small
Cos0

Ce poate face un barbat pentru a fi considerat bun la pat?

Este o intrebare des intalnita, normal ca orice barbat isi doreste sa fie considerat un armasar cand vine vorba de sex, asa ca am hotarat sa abordam intrebarea si sa va oferim ce consideram a fi cel mai bun sfat. Din punctul de vedere al barbatilor, este foarte simplu sa fii distras si sa supra-analizezi tendintele si asteptarile partenerei si propriile abilitati, cu toate acestea , sexul este un element natural al vietii de cuplu si una din cele mai simple si pure placeri. Este mai bine sa renunti la stresul asociat performantelor sexuale si sa va bucurati cat mai mult de sex in sine. 

Un lucru bine de retinut ar fi ca nu toti au aceleasi preferinte si placeri atunci cand vine vorba de sex, dar exista un truc pe care il poti aplica aproape mereu: anticiparea.
Atunci cand reusesti sa inspiri partenerei un sentiment de anticipare, chiar de nerabdare, sexul va fi mai placut pentru amandoi, ca un pahar de apa dupa o plimbare lunga intr-o zi secetoasa de vara. 


 dfbdUn preludiu prelungit asigura distractia si placerea   ambilor parteneri, este foarte usor sa te arunci cu   capul  inainte, dar daca vrei cu adevarat sa fii un   armasar, cel mai sigur este sa ai rabdare, sa te bucuri   de moment, sa fii generos si sa ii oferi partenerei acel   sentiment de anticipare profunda, aproape   insuportabila. Desigur, cuvantul " preludiu " suna   precum un aperitiv inainte de masa principala, dar   este cea mai sigura si distractiva metoda de a excita   pe cineva pana in panzele albe.
 

Preludiul poate intr-adevar ridica exponential gradul de placere pentru ambii parteneri, experienta sexuala este una pe care o imparti cu partenera, astfel, placerea ei este extreme de importanta. 


  Ai incercat vreodata sa saruti pe cineva si apoi te-ai oprit subit in   ultimul moment? Acest lucru face ca persoana respectiva sa   te doreasca mai mult, sa isi doreasca sa te sarute mai intens. Cu totii vrem ceea ce nu putem avea, asa ca nu iti lasa toate cartile pe masa   din prima. Un preludiu prelungit o va face nerabdatoare, o va face sa   se gandeasca la cat de mult te vrea si cat de excitata este. E recomandat sa astepti pana in ultimul moment, cand preludiul ajunge   la cel mai intens punct, pentru a trece apoi la penetrare. Poti tachina   partenera cu mici sarutari de-alungul corpului, o muscatura tandra,   sex oral si petting. Aceste momente trebuie sa inspire senzualitate, sa   fie controlate, tandre si vei avea parte de cea mai buna partida de sex  din viata ta. 

sdfEste important sa fii atent la ce ii place partenerei si ce nu si sa   progresezi natural, poate chiar rabdator, pana la momentul penetrarii.   Daca totul decurge perfect, s-ar putea sa preia chiar partenera   initiativa, pana atunci concentreaza-te pe placerea ei pana devine   insuportabil pentru ea. Ideal este sa stii ce preferinte are cand vine vorba de preludiu, puteti discuta aceste lucruri, astfel promovati o relatie sexuala sanatoasa si cat mai placuta, iar atunci cand gasesti echilibrul perfect intre preludiu si sex, va fi cu adevarat o experienta memorabilia ce implica nivele de placere noi, ne-explorate. Desigur ca, sexul se face in doi (de obicei), asa ca atunci cand iti pui intrebarea " Ce pot face pentru a fi mai bun la pat? ", raspunsul nostru este pur si simplu sa fii cat mai generos cand vine vorba de preludiu.