0

Partenerul/a s-a confesat ca dorește sa participe in bondage-ul ușor; sau poate tu iți dorești in secret sa incorporezi in actul sexual jocuri de tip bondage. Indiferent de situație, blocajul intervine atunci cand nu vei ști de unde sa incepi. Asemanator cu alte activitați sexuale, aceste jocuri pot avea nivele diferite de aplicare. Nu trebuie sa mergi pana la capat cu jocul, așa ca nu iți face griji. Fiind incepator nici nu ar trebui...

Bondage-ul poate fi un act de iubire intre doi oameni și inca unul extrem de senzual. El poate aparea ca fiind umilitor și/sau violent in percepția colectiva deoarece Hollywood-ul l-a exploatat in acest mod in majoritatea cazurilor, dar cu precadere, actul este realizat de persoane ce au un statut de oameni grijulii, iubitori și sensibili. Persoanele carora le place cu adevarat BDSM-ul sau bondage-ul ușor vor avea tot timpul grija la placerea și bunastarea partenerului lor. Cuplurile ce realizeaza aceasta practica sunt mai onești și mai deschiși in discuții, inclusiv in cele despre sex (cu toți știm ca acest topic este unul dintre cele mai grele, chiar și pentru relațiile de lunga durata). Chiar și cele mai infricoșatoare scene sau cele care par sa fie destul de brutale sunt planificate detaliu cu detaliu de la inceput la sfarșit.

Gandiți-va la lucrul acesta... ți-ai predat corpul tau, in totalitate pentru partenerul/a tau/ta pentru imobilizare și poate chiar și legatul la ochi. Acest lucru poate fi destul de erotic, partenerul știe ca in acest moment deține toata puterea asupra ta și chiar tu i-ai incredințat-o. De aceea ea trebuie sa atinga cote maxime pentru ca toate lucrurile sa mearga bine.

Sa revenim puțin la prima idee, tu și partenerul/a v-ți hotarat catre un joc de bondage ușor in dormitor. De unde ați putea incepe? Sa exploram cateva scenarii și sa explicam pe scurt vocabularul acestui termen. Cel ce 'domina' spre exemplu, este cel ce are puterea și este in control in acest moment. Cel ce se supune sau 'sclavul' este cel care s-a predat celui ce deține poziția de dominant.

LEGAREA

Putem presupune deja ca o mare parte din cei care citesc acest articol au realizat acest mic joc de a-ți lega partenerul intr-un fel sau altul ca mai apoi sa ii produca acestuia placerea. Fara bataie, biciuire sau paddling, acest lucru sa știți ca este totuși o forma ușoara de joc de tipul bondage-ului. Destule cupluri folosesc mai intai simularea legarii acestuia (fara dispozitive construite sa realizeze asta) pentru a capata incredere in partener. Jocul este simplu, tot ceea ce trebuie sa realizeze cel ce se supune este sa ramana cu mainile spre exemplu, in poziția convenita fara a și le mișca. Metoda este foarte buna pentru construirea increderii și oferirea unor placeri ca stimularea manuala sau sexul oral.

Daca s-a convenit in folosirea unor produse special create pentru a realiza aceste legaturi, recomandarea ar fi sa nu mergeți direct catre cele metalice, ci mai degraba catre un produs ce are legaturile realizate din material ca aceste 'Catușe Pentru Incepatori' spre exemplu. Daca sunt și persoane care vor mai degraba ceva in stilul 50 Shades Of Grey puteți gasi cu ușurința ceva chiar din colecția realizata și aprobata de celebra autoare E.L James precum 'Cravata Christian Grey' sau ceva mai simplu ca acest 'Set De Lenjerie Erotic Slave'.

 

LEGAREA PARTENERULUI/EI SI TACHINAREA LUI/EI

In unele tipuri de jocuri bondage cel care se supune sau 'sclavul' este tachinat in timp ce este imobilizat cu diferite metode de stimulare sau obiecte și se afla in imposibilitatea de a ajunge la orgasm pana cel care va domina ii va permite asta. Acest joc poate permite și un spanking/sau o biciuire de mici dimensiuni. Un mod placut de a incepe aceasta activitate este stimularea organelor genitale ale partenerului folosind diferite articole (acestea sunt achiziționate inainte de de a incepe activitatea partenerul aflat intr-o poziție in care nu poate mișca nu trebuie lasat nesupravegheat).

Simplul fapt ca nu te vei putea mișca iți va spori simțul tactil. Puteti folosi: pamatufuri, ticklere 'Tickler Frolicking', cuburi de gheața, lubrifianți cu efect de incalzire, o minge de masaj sau chiar o curea. Sunteți liberi in a gasi orice obiect credeți ca este potrivit și nu ranește partenerul. Utilizați-le cu precauție și intotdeauna gandiți-va la bunul simț.

 

LEGAREA PARTENERULUI/EI, TACHINAREA ȘI DEPREVAREA DE SIMȚURI

Atunci cand ai realizat toate lucrurile de mai sus poți trece la urmatorul nivel, iar acesta este depravarea partenerului/ei de unul din simțurile sale. Pentru incepatori cel mai ușor este folosirea unui dispozitiv ca 'Masca Fetish Fantasy' pentru a-l lega la ochi. Și daca nu știați, atunci cand cuiva ii este acoperit unul din simțuri, celelalte sporesc, amplificandu-se. Daca veți combina tot ce v-am scris pana acum veți putea observa cu ușurința faptul ca partenerul/a ce se afla in poziția de 'sclav', fiind legat va incerca sa anticipeze unde il atingeți iar acest lucru ii va spori starea de excitație.

 

ROLE-PLAY

Un semn de intrebare pe care și-l va pune cu siguranța cel ce domina este daca ceea ce realizeaza in momentul respectiv poate intrece limita de durere pentru partener și cat de tare il va durea pe acesta. Acest lucru se poate intampla atunci cand nu experimentați mai intai gradul maxim de durere care il puteți atinge impreuna.

E important ca impreuna sa va simțiți in largul vostru, atat cel ce domina, cat și cel ce se supune, amandoi fiind conștienți de raportul de putere ce il are celalalt. Acest lucru se poate realiza prin utilizarea produselor (de tipul bondage) la o putere ce nu este maxima. Spre exemplu nu folosi biciul pentru a-ți lovi cu toata puterea partenerul. Poți sa iți stimulezi partenerul dar va trebui sa fi responsabil cu furnizarea acestor senzații luand in considerare ca acestea nu trebuie sa fie neaparat extreme. Bicele pot fi o alegere potrivita sau pentru spanking, paddle-ul DESIGNER IIeste de asemenea o achiziție nemaipomenita.

 

SPANKING-UL. MAI MULT SAU MAI PUȚIN?

Cand veți hotari, sau cand veți ști cu siguranța ca puteți aplica un spanking partenerului/ei acesta nu trebuie sa fie realizat doar cand cineva este legat. Beneficiul legatului este ca partenerul nu se va mai mișca, ramanand in poziția inițiala astfel ca riscul de a-l lovi intr-un alt loc decat cel dorit este mai mic. Pentru incepatori, spanking-ul și biciuirea vor trebui sa ramana 'fidele' feselor partenerului fiind partea corpului cel mai ușor de plesnit.

Fiindca a venit vorba de plesnit, acest lucru se poate realiza cel mai ușor cu mana deoarece astfel, vei simți mai bine ce grad de putere folosești.

Sunteți gata sa experimentați un mic joc de bondage deci? Surprinzator sau nu BDSM-ul este bazat pe cea mai erogena zona a corpului, iar aceasta nu poate fi decat creierul. Experiența aceasta poate fi minunat de erotica pentru mintea si corpul tau, respectiv al partenerului. Regulile sunt simple, atat cat va amintiți urmatoarele trei cuvinte.

1.) SIGURANȚA

Asigurați-va ca faceți sex protejat și comunicați cu partenerul. Veți vrea sa știți ceea ce ii place și ce nu acestuia pentru ca rolul BDSM-ului este ca ambii parteneri sa experimenteze placerea. Inainte de a realiza orice activitate de BDSM ca biciuirea, scurgerea lumanarii de ceara incercați sa aflați cat mai multe informații și sa acumulați cunoștințe deoarece va puteți rani partenerul grav.

Incercați sa fiți conștient de starea fizica și mentala a partenerului in momentul desfașurarii activitații respective. In momentul in care cineva iși incredințeaza corpul, acest lucru nu poate fi luat in gluma și tocmai din aceasta cauza trebuie sa fiți in permanența atent la dorințele sale. Daca partenerul se simte inconfortabil sau nu mai raspunde, este momentul sa realizați ca activitatea trebuie sa se opreasca, apoi puteți pune intrebari despre ce s-a intamplat.

Majoritatea cuplurilor care se implica in BDSM dețin un cuvant de siguranța, sau o propoziție convenita de ambii parteneri care atunci cand este rostita activitatea se oprește de indata, fara nici un fel de alta intrebare suplimentara. Dupa incetarea acțiunii/activitații puteți discuta despre și observa daca se mai poate continua sau nu in același mod.

2.) NORMALITATE

Utilizarea bunului simț inseamna a-ți pune cateva intrebari despre acțiunea sau activitatea care o vei incepe. Spre exemplu, daca activitatea care o vei desfașura este sigura și daca deții mai multe cunoștințe pentru a o realiza in condiții de siguranța. Sunteți amandoi in starea de spirit necesara pentru acest tip de joc? Utilizarea excesiva a medicamentelor și/sau a alcoolului poate afecta mintea și va poate face sa luați decizii nu tocmai bune in momentul respectiv. Aceste utilizari pot face din cel ce domina sa fie mai puțin atent la persoana subjugata, astfel pierzand indicii importante oferite.

3.) CONSIMȚAMANT

Toți cei care sunt implicați in activitate, trebuie sa iși doreasca acest lucru. Aici intervin majoritatea concepțiilor greșite despre BDSM. Nu ar trebui niciodata sa va implicați in acest tip de joc doar pentru ca partenerul iși dorește asta și de altfel nici voi nu ar trebui sa aplicați presiune sau vina asupra partenerului daca nu iși dorește asta.

 

GANDURI DE FINAL

Exista scene ce pot parea neobișnuite pentru cei care nu practica BDSM-ul dar trebuie sa știți ca acestea au fost convenite de ambii parteneri și au fost planificate inainte sa fie puse in aplicare. Daca cineva ar fi forțat sa practice acest tip de joc, ar fi cu totul altceva și asta nu s-ar numi BDSM ci viol. Nu voiam sa aduc in discuție cuvantul acesta dar din pacate este o realitate destul de reala a vieții.

Așadar aceste trei simple cuvinte va trebui sa le aveți in minte inainte de de a angaja in orice activitate ce implica jocurile de bondage ușor sau BDSM. Ambii parteri sunt normali? Sau ambii parteneri au consimțamit cu adevarat? Cat timp raspunsul este da, puteți merge la urmatorul pas, mult mai deschiși și mai siguri pe voi.

Noi va dorim o experiența erotica placuta, (cu siguranța va fi diferita) și veți realiza și o comunicare ce va va conecta mai mult cu partenerul.

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.