Setări de confidențialitate

Folosim cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

logo_small
Cos0

Bile vaginale - Bile Ben Wa (kegel)

Bilele vaginale Ben Wa cunoscute si sub numele de bilele Gheishei sunt unele dintre cele mai putin populare si apreciate jucarii sexuale de pe piata. Intradevar sunt chiar diferite in comparatie cu celebrele vibratoare si dildouri, insa bilele vaginale Ben Wa o gama diferita de beneficii ce ar trebui sa satisfaca chiar si cea mai pretentioasa femeie.
 
Acestea sunt bile speciale, ce pot fi conectate intre ele sau individuale si in general au in interior lor o alta bila care are rolul de a se misca in momentul in care sunt agitate. Acestea produc senzatie diferita ce ofera o stimulare superioara, fie ca e vaginala sau anala.

 

Principala atractie a bilelor Ben Wa este faptul ca produc o stimulare constanta ori de cate ori te misti si miscarea acestor bile este aleatoare, astfel ca niciodata nu vei sti la ce sa te astepti si nu te vei obisnui cu aceeasi senzatie ca in cazul altor jucarii sexuale.

Bilele Ben Wa sunt in special benefice pentru exercitii Kegel, exercitii ce au rolul de a dezvolta muschii vaginali. Aceste bile te vor ajuta sa contracti si sa relaxezi mult mai usor muschii vaginali, imbunatatind drastic beneficiile exercitiilor Kegel si te vor recompensa cu o crestea a intensitatii placerii sexuale.

Bilele Ben Wa sunt deasemenea foarte excitante cand sunt folosite pentru penetrare, vaginala sau anala, tocmai pentru forma lor difera atat de mult de designul alungit, falic atat de comun, la majoritatea jucariilor sexuale.