bdsm * Sex Shop Erotic24

pe pagina
Setati descendent
 1. 7 Fantezii pe care sa le explorezi cu partenerul atunci cand este legat

  Imaginati-va urmatorul decor: luminile abia daca se vad iar lumanarile sunt aprinse si cineva scoate legaturile pentru bondage.

  Citeste mai mult......
  0
 2. Ce inseamna defapt BDSM

  In primul rand este important sa definim terminologia BDSM. Expresia BDSM este un acronim ce provine din limba engleza- Bondage & Discipline (BD); Dominance & Submission (DS); Sadomasochism (SM).

  Citeste mai mult......
  0
 3. Bondage-ul pentru cupluri

  Partenerul/a s-a confesat ca dorește sa participe in bondage-ul ușor; sau poate tu iți dorești in secret sa incorporezi in actul sexual jocuri de tip bondage. Indiferent de situație, blocajul intervine atunci cand nu vei ști de unde sa incepi. Asemanator cu alte activitați sexuale, aceste jocuri pot avea nivele diferite de aplicare. Nu trebuie sa mergi pana la capat cu jocul, așa ca nu iți face griji. Fiind incepator nici nu ar trebui...

  Citeste mai mult......
  0
 4. Jucarii anale - Ghidul incepatorului

  Felicitari pentru decizia ta de a cumpara o jucarie pentru sexul anal! Deci, pe care ai de gand sa o cumperi? Daca nu esti sigur inca, Erotic24 te va ajuta printr-un scurt ghid al jucariilor destinate sexului anal astfel incat sa poti gasi jucaria care ti-se potriveste perfect.

  Citeste mai mult......
  0
 5. Fetishurile si sexul BDSM - Ce inseamna BDSM

  BDSM este un termen general folosit pentru a defini orice comportament sexual care ar putea fi considerat "pervers". Durere, constrangere fizica, emotionala si psihica, sclavie si dominare - in cercurile BDSM, bineinteles, aceste practici sunt aplicate cu acordul ambelor persoane implicate pentru placerea si satisfactia reciproca.

  Citeste mai mult......
  0
pe pagina
Setati descendent
To Top