Setări de confidențialitate

Folosim cookie pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

logo_small
Cos0

Blog

Pompe pentru marirea penisului. Ghidul incepatorului.

Pompele pentru penis va vor ajuta sa pastrati erectia la care ati visat intotdeauna: puternica si ferma. Acestea sunt biletul castigator pentru atingerea unei erectii de lunga durata, indiferent daca le folositi singur sau impreuna cu partenera inainte de actul sexual propriu-zis.

08 august 2019Citeste mai mult

Totul despre papusile gonflabile

O papusa gonflabila cunoscuta si sub numele de papusa pentru sex este un tip de jucarie sexuala care vine in forma si marime reala a partenerului/partenerei si este construita pentru a te putea ajuta la masturbare. Papusile gonflabile pot consta in corpul complet, doar fata, doar capul, doar pelvisul sau partial partile componente ale corpului uman, precum si accesoriile aferente, in functie de modelul ales (vagin, anus, gura sau penis) pentru stimulare sexuala.
08 august 2019Citeste mai mult

Anorgasmia - Printre cele mai raspandite disfunctii sexuale din randul femeilor

Dacă la bărbați putem discuta de un orgasm ca un dar ce vine natural, la femei situația este puțin diferită. Extazul femeilor este angrenat de mai mult de factori psihologici, aceștia fiind mai importanți decat cei fizici.

08 august 2019Citeste mai mult

23 Lucruri pe care nu le stiati despre dildouri

Un dildo este un obiect falic, construit pentru jocuri sexuale si este in general folosit pentru stimularea interna a zonelor erogene. Pentru a evita confuzia cu vibratoarele, un dildo nu are parti care se misca.

07 august 2019Citeste mai mult

Fetisurile medicale

Pentru multi dintre noi, mersul la doctor este o adevarata povara, insa pentru altii, este din domeniul fanteziilor. La inceput, cei ce privesc din afara pot gasi fetisurile medicale putin greu de inteles. Pana la urma, majoritatea asociaza doctorii, asistentele si vizita la spital cu experientele negative, in ciuda celor de natura sexuala. 

07 august 2019Citeste mai mult

7 Fantezii pe care sa le explorezi cu partenerul atunci cand este legat

Imaginati-va urmatorul decor: luminile abia daca se vad iar lumanarile sunt aprinse si cineva scoate legaturile pentru bondage.

07 august 2019Citeste mai mult

Ce spune zodia ta despre sex si relatii?

Daca iti doresti sa explorezi mai in detaliu propria sexualitate, raspunsurile se pot afla in cele mai neobisnuite locuri, in cazul acesta, in stele.

07 august 2019Citeste mai mult

Ce poate face un barbat pentru a fi considerat bun la pat?

Este o intrebare des intalnita, normal ca orice barbat isi doreste sa fie considerat un armasar cand vine vorba de sex, asa ca am hotarat sa abordam intrebarea si sa va oferim ce consideram a fi cel mai bun sfat.

07 august 2019Citeste mai mult

7 Metode geniale pentru utilizarea vibratoarelor clitoridiene

Majoritatea femeilor ajung la orgasm cel mai usor prin stimularea clitorisului, deci nu este de mirare ca produsele destinate acestui tip de stimulare sunt atat de populare.

07 august 2019Citeste mai mult

Cum sa iti maresti penisul. Top 3 solutii cu eficienta garantata.

Studiile au aratat ca dimensiunea penisului afecteaza calitatea vietii sexuale, dar poate afecta si viata sociala, prin scaderea respectului si a stimei de sine. Chiar daca femeile nu o spun cu voce tare, aproximativ 86% dintre ele considera ca fiind foarte importanta dimensiunea penisului (lungimea, dar si diametrul lui).

07 august 2019Citeste mai mult

Ghid lenjerie intima sexy

Lenjeria intima sexy iti poate schimba radical viata sexuala, relatia cu partenerul si frecventa contactului sexual intr-un mod pozitiv. Aceasta te poate face sa te simti vulnerabila, dominanta, sa adopti noi atitudini si dimensiuni ale personalitatii tale si sa (re)descoperi magia in relatia sexuala cu partenerul.

07 august 2019Citeste mai mult

Top 10 seturi jucarii sexuale pentru cupluri

Multe cupluri cheltuie sume impresionante de bani incercand sa-si salveze relatia de cuplu: merg la psihologi, aleg vacante scumpe, isi fac cadouri costisitoare. Incearca tot felul de solutii complicate, ignorand solutiile simple, amuzante si deloc costisitoare. 

07 august 2019Citeste mai mult

Ce inseamna BDSM

In primul rand este important sa definim terminologia BDSM. Expresia BDSM este un acronim ce provine din limba engleza- Bondage & Discipline (BD); Dominance & Submission (DS); Sadomasochism (SM).

07 august 2019Citeste mai mult

Cum te poate ajuta o jucarie sexuala cu telecomanda

Nu este intotdeauna usor sa renuntati la detinerea controlului, dar acest lucru va poate aduce multe momente incitante – in special cand este vorba despre sex. Discrete, versatile si super distractive atunci cand va jucati cu acestea, jucariile cu telecomanda se numara printre preferatele noastre.

12 iulie 2019Citeste mai mult

Ce spune jucaria ta preferata despre tine

Chiar daca aveti o singura jucarie ascunsa in sertarul de sosete sau o colectie imensa care va ocupa intreaga casa, cu totii avem o jucarie preferata la care ne intoarcem de fiecare data. Deja stiti despre ce e vorba. Acea jucarie de incredere pe care nu o puteti inlocui. Uitandu-ne la sase jucarii sexuale, iata ce credem ca preferintele spun despre personalitatea dumneavoastra.

12 iulie 2019Citeste mai mult

Cele mai sexy mirosuri dovedite stiintific

Ati simtit vreodata mirosul cuiva si acest lucru a facut aceasta persoana sa devina irezistibil de atractiva? Sa stiti ca aceasta este o situatie des intalnita; exista o legatura intre seductie si miros la fel de veche ca si civilizatia noastra.

12 iulie 2019Citeste mai mult

Totul despre fetisul cu picioare

Cu totii ne dorim atentie in dormitor din cap pana in picioare. Unii dintre noi mai mult in partea a doua.
Adesea intalnit ca subiect de glume la televizor si in comedii, foot fetish-ul este asociat cu asa numitii “tocilari” sau cu cei mai timizi. Aceste clisee sunt insa de mult expirate si pe cat de jignitoare, atat de false. Fetisurile cu picioare sunt extrem de comune.

11 iulie 2019Citeste mai mult

Care este cel mai bun vibrator pentru un clitoris sensibil?

Clitorisul este adesea vazut ca o legatura directa cu orgasmul feminin. Cu totii avem propriile sfaturi despre cea mai buna stimulare clitoridiana, dar ce este adesea omis este numarul mare de persoane cu clitoris sensibil.

11 iulie 2019Citeste mai mult

Ia-ti jucariile sexuale cu tine in vacanta

Pasaport ✓
Crema de soare ✓
Vibrator  ✓
Daca va puteti convinge sa impachetati toate necesarele pentru vacanta intr-un singur bagaj (solutia este sa va rulati hainele) atunci este posibil sa va fi lovit de dilema jucariei sexuale.

11 iulie 2019Citeste mai mult