0

Fie ca este considerat un subiect tabu sau nu, este clar ca peste tot se vorbeste despre sex, pasiune si dragoste, dar uitam sa aducem in discutie un lucru deosebit de important: erectia. Chiar daca experienta ta este bogata in aceasta materie sau crezi ca le-ai vazut sau auzit pe toate, exista insa multe lucruri de lamurit.
Iata cateva dintre ele!

Exista trei tipuri de erectii:

   • Erectii reflexogenice – apar atunci cand urmeaza sa aiba loc un contact sexual
   • Erectii psihogenice – apar cand persoana este stimulate audiovizual sau din fantezii
   • Erectii nocturne – apar noaptea
    Barbatii trebuie sa recunoasca faptul ca ultimele doua tipuri apar frecvent in situatii nepotrivite.

Fumatul si alcoolul nu se impaca bine cu erectia. Mai putine petreceri, mai multe erectii. Poate nu suna bine, dar potrivit studiilor majoritatea tinerilor care consuma alcool regulat au disfunctii erectile.

 

Sexul oral il face sa creasca mai mult si mai repede

Fie ca recunosc sau nu barbatilor le place sexul oral . Nu numai ca le provoaca placere sau isi indeplinesc tot felul de fantezii, dar un studiu recent a demonstrat ca acesta ii ajuta sa obtina erectii mai rapide si mai ferme decat cele obisnuite.

 

Mai mult somn = erectii mai bune

   Din nou petrecerile sunt vinovate! Noptile pierdute intrerup ciclul erectiilor nocturne si asta nu e un lucru bun. Incercati sa nu pierdeti prea multe nopti!

 

Intimitatea conteaza!

Aceasta nu este o regula, sunt si barbati care nu au o astfel de problema, dar majoritatea se confrunta cu erectii slabe din cauza lipsei intimitatii. Asa ca evitati sa aveti contact sexual in case pline cu copii, prieteni, rude. O sa va ingreuneze “misiunea”.

 

S-ar putea sa nu fie tocmai ….dreapta

Nu incerca sa stabilesti “traiectoria” unui penis aflat in erectie. Este perfect normal ca uneori sa nu fie dreapta. Daca acest lucru provoaca durere sau deranjeaza este indicat sa consultati un medic.


Masturbarea face diferenta

Daca iti doresti ca partenera sa fie impresionata de o erectie ferma incercati sa va abtineti cateva zile de la masturbare. In acest timp se acumuleaza presiune sanguine in penis si asta garanteaza o partida incendiara.


Marimea conteaza!

Probabil v-a trecut asta pe la urechi de mai multe ori. Este un lucru cat se poate de adevarat, dar de data asta ne referim la marimea corpului. Barbatii care sufera de obezitate au un nivel mai scazut de testosteron si acest lucru afecteaza erectia.


Prezervativul strica distractia

Din nou aici vorbim despre o categorie restransa de barbati, dar ea exista. Prezervativul poate provoca anumite probleme in ceea ce priveste erectia. Nu va lasati “doborat” de un prezervativ sau cautati varianta care va face sa va simtiti confortabil.


Erectiile sunt putin…incontrolabile

30% dintre barbati se simt nesatisfacuti din cauza ca erectiile lor dureaza putin si simt nevoia sa ejaculeze rapid, in timp ce partenerele lor reusesc sa aibe orgasme rapide si multiple. Si mai zic femeile ca nu sunt norocoase!

 

 

Posteaza comentarii

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi vizibila.